Image

Flexibel met een hybride datacenter

Met een hybride datacenter kunt u snel reageren op de laatste ontwikkelingen. Zowel naar uw klanten als binnen uw organisatie. 

Image

Best of both worlds

Binnen een hybride datacenter combineren we uw eigen infrastructuur met de publieke cloud. Dit houdt in dat zowel traditionele als moderne applicaties daar zijn ondergebracht waar zij het beste passen. Een hybride datacenter biedt optimale performance en maximale flexibiliteit, in combinatie met een stabiele en veilige verbinding met de publieke cloud. PQR  adviseert, ontwerpt, bouwt, transformeert en beheert hybride datacenters die voldoen aan de eisen van nu en de toekomst. 

Kenmerken modern datacenter

  • Software-defined infrastructuur en hyperconverged architectuur;
  • Gebruikmakend van de kracht en mogelijkheden van de publieke cloud;
  • Geautomatiseerd, met een self-service portal dat direct toegang geeft en overzicht biedt op alle IT-resources;
  • Geschikt voor zowel tradionele als moderne applicaties;
  • Veilig en up-to-date met de laatste innovaties op securitygebied.

Voorsprong in innovatie

Met een hybride datacenter als basis van uw infrastructuur heeft u een grote troef in innovatie in handen. Het combineert de kracht van on-premises en cloud voor maximale flexibiliteit met stabiliteit en veiligheid. Dit stelt u in staat om snel te acteren op vragen en verwachtingen van uw eigen organisatie en van uw klanten. U kunt de gevraagde diensten snel en veilig kunt leveren en daarmee maximaal inzetten op innovatie en digitale transformatie. 


Apparatuur uit uw computerruimte naar een andere locatie verhuizen?