Image

Wendbaar en veilig met hybride cloud

Met een hybride cloud kunt u snel reageren op de laatste ontwikkelingen. Zowel naar uw klanten als binnen uw organisatie. De hybride cloud is het datacenter van nu en van de toekomst.
Image

Best of both worlds

De hybride cloud combineert een eigen datacenter infrastructuur met de (private of publieke) cloud. Dit houdt in dat zowel traditionele als moderne applicaties daar zijn ondergebracht waar zij het beste passen. Deze uitgekiende combinatie van de modernste technologieën zorgt voor wendbaarheid en kostenefficiëntie. Bovendien houdt u hiermee de controle en kiest u voor veiligheid. Het beste van beide werelden dus.

Kenmerken hybride cloud

 • On-premises datacenter, gecombineerd met private, publieke en multi-cloud;
 • Optimaliseert de kracht en mogelijkheden van de cloud;
 • Geautomatiseerd, intelligent en altijd up-to date;
 • Maakt digitale transformatie en datagedreven werken mogelijk.

Voorsprong in innovatie

De cloud biedt toegang tot geavanceerde tools en technologieën, zoals AI en machine learning. Dit stelt u in staat om snel te acteren op vragen en verwachtingen van uw eigen organisatie en van uw klanten. De balans tussen veiligheid en flexibiliteit stimuleert innovatie, aangezien teams sneller kunnen experimenteren, ontwikkelen en implementeren. Zo kunt u nieuwe diensten snel en veilig kunt leveren en daarmee maximaal inzetten op innovatie en digitale transformatie.

Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten op hybride en multi-cloud

IND brengt flexibiliteit en wendbaarheid in IT-organisatie met VMware Cloud Foundation en VMware Aria Suite.

Lees meer

Battolyer maakt gebruikt van high performance computing omgeving en beheer door PQR voor Battolyser Systems als basis voor innovaties en duurzaamheid.

Lees meer

Slimstock realiseert maximale beschikbaarheid en performance van SaaS-oplossing Slim4 met Infrastructure as a Service.

Lees meer

Nivel heeft gekozen voor de hybride cloudoplossing waarbij de Microsoft Azure-omgeving de basis vormt, samen met een private cloud-omgeving.

Lees meer

Gemeente Vlissingen kiest na advies van PQR voor modernisering van het datacenter met HPE technologie en VMware.

Lees meer

  Transitie naar hybride cloud

  Hoewel de voordelen duidelijk zijn, brengt de implementatie van een hybride cloud complexiteit met zich mee. Het vereist een zorgvuldige planning, integratie van verschillende systemen en een diepgaand begrip van zowel on-premises als cloud. PQR begeleidt organisaties hierbij en vindt de juiste mix van technologieën, die past bij uw eisen, behoeften en strategie.

  Onze consultants starten met de inventarisatie en sizing en brengen advies uit over de inrichting en technologie. Bij de implementatie en transitie zorgen we voor een naadloze integratie van on-premises en cloud-oplossingen, inclusief cloudmanagement en -optimalisatie. Daarna biedt PQR doorlopende ondersteuning en beheer van uw hybride infrastructuur om optimale prestaties te garanderen.

  Kies voor de toekomst met een hybride cloud en vertrouw op PQR om rust te brengen in die transitie. Samen bouwen we een flexibele, schaalbare en veilige IT-infrastructuur die uw organisatie klaarstoomt voor de uitdagingen van morgen.

  Expertise en diensten van PQR

  Bij PQR begrijpen we de uitdagingen en kansen die een hybride cloud met zich meebrengt. Met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring, zowel op het gebied van on-premises systemen als cloudinfrastructuren, zijn wij de ideale partner voor uw transitie naar de hybride cloud. We bieden een scala aan diensten, van consultancy en advies, migratie en transitie, tot managed infrastructure as a service.