Image

Security 

De beveiliging en beschikbaarheid van data en informatie is van levensbelang voor een organisatie. De security specialisten van PQR helpen bij het beveiligen van de gehele IT-omgeving. 
Image

Security is een integraal onderdeel van alle PQR services 


Beveiliging en Beschikbaarheid

Data, informatie en applicaties moeten zowel beschikbaar als veilig zijn. Dit stelt veel organisaties voor enorme uitdagingen. Want hoe zorgt u ervoor dat de hele keten van gebruikers, applicaties, werkplekken, IT-infrastructuur en cloud geen zwakke schakels heeft? De impact van dataverlies, een cybersecurity aanval of een hack kan groot zijn.

Bij PQR is security een integraal onderdeel van alle services en oplossingen die we implementeren en beheren voor onze klanten. Daarmee brengen we rust in de beveiliging van de gehele IT-omgeving: van werkplek, netwerk tot cloud. Met services en oplossingen die precies aansluiten bij wat u nodig heeft. Onze security-specialisten benaderen security als een cyclisch proces met vier stappen. Door de stappen steeds weer te herhalen, zorgen we voor continue veiligheid van uw bedrijfskritische gegevens en data. 


Image

Identify

Hoe lang kunt u in het geval van een calamiteit zonder data? Hoe goed bent u bestand tegen aanvallen van buitenaf of van binnenuit? Zijn uw systemen en informatie optimaal beveiligd? Dit soort vragen zijn vaak het startpunt om te onderzoeken hoe de beveiliging op een hoger niveau kan komen en waar de grootste winst te halen valt. De security experts van PQR kunnen dit in kaart brengen en hierover adviseren, bijvoorbeeld door een Externe Security Scan uit te voeren. 

Prevent 

Beter voorkomen dan genezen. Zo is het ook met veiligheid. Voorkom of verklein de impact van een aanval of calamiteit op uw organisatie. PQR kan op gericht op zoek gaan naar zwakke schakels in de IT-omgeving. Met onze kennis en expertise en uw wensen en eisen brengen we de beveiliging naar het juiste niveau.

Op basis van jarenlange ervaring en benchmark data hebben we een Security Improvement Proces ontwikkeld. Dit verbeterproces bevat oplossingen die gezamenlijk een breed spectrum van veiligheidsrisico’s en de daaraan gerelateerde consequenties aanpakken. Door middel van een Pentest kunnen we bovendien nog beter inzicht te krijgen in de beveiliging van een IT-omgeving en verbeterpunten definiëren.

Wij zijn de rustmakers in security. 

Benieuwd hoe?

Detect

Welke maatregelen en voorzieningen we implementeren, is afhankelijk van de eisen en wensen. Met onze kennis van de nieuwste technologie en ontwikkelingen op het gebied van security en gegevensbescherming, kiezen we de juiste oplossing voor bijvoorbeeld:

  • endpoint bescherming
  • anti-virus
  • netwerkbeveiliging
  • device management
  • back-up en recovery
  • cloud security
  • SIEM

Respond

Wilt u dat de security experts van PQR blijvend uw systemen monitoren en pro-actief ingrijpen? PQR biedt diverse as a Service oplossingen waarmee we klanten volledig ontzorgen qua beveiliging en beschikbaarheid. 

Het PQR Security Operations Center (SOC) is 24 uur per dag paraat om actie te ondernemen wanneer een incident of calamiteit zich voordoet. Bovendien zorgen we er met periodiek onderhoud voor dat alles gezond en up-to-date blijft. 

Image

Security as a Service

Rust in IT-Security. Maak kennis met de Security Services van PQR.