Image

Flexibel werken met dynamic workspace

Bij een optimale IT hoort ook een flexibele workspace, die meebeweegt met de behoefte van de gebruikers.

Image

Dynamic Workspace draagt bij aan uw groei

De ideale workspace is voor iedereen anders en kan ook gedurende de tijd veranderen. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat de manier van werken steeds weer moet worden aangepast. Een efficiënte, flexibele en veilige werkomgeving voor uw medewerkers draagt bij aan uw bedrijfsdoelstellingen. Daarom is het goed om een dergelijke werkomgeving te integreren in uw IT. 

Waarom de Dynamic Workspace?

Naast de bestaande, traditionele infrastructuur heeft u ook te maken met innovatieve applicaties en clouddiensten. Dit betekent dat uw medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het in- en uitloggen bij verschillende applicaties en het zoeken naar de benodigde informatie. Ook is werken waar en wanneer men wil niet meer weg te denken uit het huidige werkklimaat. Dit vraagt om een moderne workspace die medewerkers eenvoudig en overal toegang geeft tot de benodigde informatie. 

Alle informatie beschikbaar met één druk op de knop

Met de Dynamic Workspace van PQR heeft u altijd en overal met één muisklik toegang tot applicaties en informatie. In deze browser-based digitale werkplek hebben medewerkers snel en eenvoudig toegang tot alle applicaties, informatie en opgeslagen documenten die ze nodig hebben. Op elk gewenst device. Medewerkers hoeven maar één keer in te loggen in het overzichtsportaal en kunnen voortaan werken waar en wanneer zij maar willen. 

Altijd en overal veilig kunnen werken?

PQR Workspace Services