Een veilige gepersonaliseerde
digitale werkervaring op elk device
en vanaf elke locatie

Image

Het Omnissa platform is het eerste AI-gedreven digitale werkplek platform dat slimme, naadloze en veilige werkervaringen vanaf elke locatie en met elk device mogelijk maakt.

Het Omnissa platform integreert op unieke wijze meerdere oplossingen, waaronder Unified Endpoint Management, Virtual Apps and Desktops, Digital Employee Experience en Security & Compliance door middel van gemeenschappelijke data, identiteit, administratie en automatiseringsservices.

Met de visie om autonome werkomgevingen te creëren - zelf-configurerend, zelf-herstellend en zelf-beveiligend - past Omnissa zich voortdurend aan, aan de manier waarop mensen werken. Uw medewerkers krijgen gepersonaliseerde en boeiende werkervaringen terwijl de beveiliging, IT-activiteiten en kosten worden geoptimaliseerd.


Onze EUC- experts staan voor u klaar

PQR is dé bekroonde Pinnacle partner van VMware by Broadcom met diepgaande expertise op de moderne werkplek, modern datacenter, cloudoplossingen en moderne applicaties.

Inmiddels opereert de VMware End-User Computing Business Unit Omnissa als een onafhankelijk bedrijf binnen VMware by Broadcom. Broadcom verkoopt deze divisie aan KKR. De transactie tussen KKR en Broadcom wordt later in 2024 afgerond. Het huidige managementteam blijft de EUC divisie leiden.

Wij blijven ongeacht deze wijzigingen uw partner voor uw End User Computing vraagstukken. Dit betekent dat u kunt rekenen op strategisch advies en gecertificeerde kennis en prakijkervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van uw werkplek-omgevingen.

In contact komen met een EUC - specialist?

Uw partner voor al uw digitale werkplek vraagstukken

 

 • DEX: Digital employee experience

  Bied uw werknemers de optimale digitale werknemerservaring en stel uw IT-afdeling in staat om proactief te zijn, het oplossen van servicedesktickets te stroomlijnen en de productiviteit van werknemers te bevorderen.

 • Cloud native UEM: Unified Endpoint Management

  Veiligere endpoints en verbeterde werknemerservaring op alle apparaten, inclusief Windows 10, Windows 11 en macOS

 • Security en Compliance, management en security werken samen

  In de oplossingen is de unified security geautomatiseerd en responsief voor uw gebruikers, de devices, applicaties en werklocaties.

 • Desktops en applicaties

  Realiseer de beste werkervaring op afstand, kostenefficiënte DaaS en optimaal beheer voor uw omgevingen. Lever virtuele desktops en apps veilig op een moderne architectuur. Of dat on-premises is of in de cloud, het biedt overal, altijd en op elk apparaat de beste ervaring

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.