Gister ontving PQR CEO Marijke Kasius een award voor CxO of the Year 2021, tijdens het feestelijke Dutch IT-channel awardsgala in Studio21 in Hilversum. De andere genomineerden voor de award waren Anton Loeffen, Dave Maasland, Emile Schouwstra en Jurgen Duijster. Marijke Kasius heeft een glimlach van oor tot oor en benadrukt dat ze dit niet zonder haar PQR team had kunnen doen. 

Dutch IT-channel Awards

Dutch IT-channel organiseert ieder jaar de Dutch IT-channel Awards. Resellers, distributeurs, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal, die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën van de Dutch IT-channel Awards. Als afsluiting van de nominatie en stemperiode vindt het Dutch IT-channel Awards gala plaats in Studio21 in Hilversum. Tijdens dit gala worden de awards uitgereikt en dat vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT business. PQR ontving dit jaar maar liefst twee nominaties: Managed Service Provider of the Year 2021 en CxO of the Year 2021.

Nominatie

Over de nominatie van Marijke Kasius schreef Dutch IT-channel op de website: “Marijke Kasius is sinds februari 2021 CEO van PQR, nadat ze als COO een van de drijvende krachten was achter de snelgroeiende Services Unit van deze ‘rustmakers in IT’ uit Utrecht. Als CEO zette Kasius de lijnen uit voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve diensten die PQR veel nieuwe klanten opleverden. Voor Marijke Kasius, die inmiddels een lang en succesvol track record in ICT-management heeft, zowel binnen als buiten Nederland, staat de tevredenheid van klanten en collega’s altijd voorop. Kasius heeft bewezen met innovatief leiderschap een organisatie versneld te kunnen laten groeien. Met aantoonbare kennis van (managed) services heeft ze bovendien de nodige klanten geholpen met hun digitale transformaties.”

Bedankt

De organisatie gaf aan dat er ruim 50.000 stemmen uitgebracht zijn op de meer dan honderd genomineerden in 24 categorieën. PQR wil iedereen bedanken voor het uitbrengen van een stem. Cheers!