Drie keer eerder werd PQR genomineerd voor de MSP of the Year Award tijdens het jaarlijkse Dutch IT Channel Award Gala. Goed nieuws: dit jaar hebben we deze award gewonnen! De winnende Managed Services Provider heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van samenwerken en het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties.

Over de nominatie

“PQR was ook de voorgaande drie edities genomineerd voor deze award. Bij de ‘rustmakers in IT’ gaat het niet om de IT-oplossingen zelf, maar om de mensen die ze ermee helpen. De dienstverlener uit Utrecht transformeerde de afgelopen jaren gestaag van IT-reseller naar Managed Service Provider, en breidde in 2023 met de overname van werkplek- en datacenterspecialist Fondo het dienstenportfolio verder uit. PQR toont zich een uitgesproken ‘groene’ partij, door bij ‘continuïteit’ niet alleen te denken aan het eigen bedrijf en de organisaties van PQR’s klanten, maar ook aan de planeet. PQR promoot actief milieuvriendelijke initiatieven als energiezuinige hardware en virtualisatiestrategieën en het verminderen van energieverbruik.”

Managed Services Provider

De afgelopen jaren maakte PQR een transformatie door van IT-reseller naar Managed Services Provider. Het managen om overal en altijd te kunnen werken in een steeds veranderende digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Met SpaceHub neemt PQR de complexiteit uit uw IT-omgeving weg en brengt er rust voor terug. SpaceHub biedt een uitgebreid pakket oplossingen, waarmee organisaties hun IT-activiteiten kunnen optimaliseren, de productiviteit kunnen verbeteren en efficiëntie kunnen stimuleren. Het is een multi-cloud hybride en modern leveringsmodel dat zowel on-premises hardware, private cloud datacenter als public cloud capaciteit biedt. Bovendien is het vendor- en cloudonafhankelijk en creëert een geïntegreerde en flexibele IT-omgeving. Zo hoeven klanten niet met veel verschillende partijen samen te werken, maar helpt PQR hen als trusted advisor door alle onderdelen integraal op te pakken. 

Duurzaamheid is een keuze

Hoe helpt IT u bij maatschappelijk verantwoord ondernemen? Binnen SpaceHub Green bieden we daar verschillende oplossingen en diensten voor. Natuurlijk om uw eigen IT te verduurzamen, bijvoorbeeld met energiezuinige hardware. Maar ook in de rest van uw bedrijfsproces zitten veel kansen om duurzamer te gaan werken. We ontwikkelden SpaceHub Green vanuit onze visie op IT, zakendoen en maatschappij. We praten er dus niet alleen over, we brengen het zelf dagelijks in de praktijk.

Dutch IT Channel Awards

Op 14 maart 2024 vond de 9e editie van de Dutch IT Channel Awards plaats. Elk jaar organiseert Dutch IT Channel deze award-show voor distributeurs, vendoren, resellers en personen uit de Nederlandse IT-wereld, die een onderscheidende prestatie hebben geleverd. Op 14 maart zijn de winnaars bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking in Studio21 in Hilversum.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.