SOC en SIEM

Laat de security experts van PQR uw IT-omgeving 24*7 monitoren en direct ingrijpen bij incidenten en bedreigingen.

Image


Met de almaar toenemende IT-security incidenten en bedreigingen is het van groot belang om dit voortdurend te monitoren. In het geval van een aanval of incident is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te detecteren en te verhelpen, zodat schade en verstoring wordt voorkomen. Veel organisaties ontbreekt het aan de mankracht en expertise om monitoring, detectie en response goed te doen. PQR neemt dit uit handen en biedt kostenefficiënte en veilige SOC Services.

Security Operations Center (SOC) Services

Vanuit het Security Operations Center (SOC) monitort PQR mogelijke dreigingen binnen de IT-omgeving van onze klanten. De security experts bewaken 24 uur per dag, 7 dagen per week alle IT-elementen: on-premises, werkplekken (edge) en cloud assets. Bedreigingen, aanvallen en incidenten worden geanalyseerd en direct opgevolgd of, afhankelijk van de gemaakte afspraken, met een duidelijk advies doorgezet naar uw eigen IT-afdeling.

Met deze SOC Service kunnen organisaties rekenen op 24*7 monitoring op incidenten, aanvallen en bedreigingen en zijn ze verzekerd van directe actie om schade te voorkomen. Periodiek rapporteren we de incidenten en doen we aanbevelingen om de veiligheid te vergroten. Tevens biedt PQR een dedicated Security Officer die als uw directe aanspreekpunt fungeert.

Security Information & Event Management (SIEM)

Voor het monitoren en analyseren, gebruikt PQR geavanceerde Security Information & Event Management (SIEM) tooling van Rapid7. Door het verzamelen van alle logging en deze te correleren worden verdachte acties snel gedetecteerd en beoordeelt door één van onze security analisten. SIEM wordt als onderdeel van PQR SOC Services geïmplementeerd en monitort de volledige IT-omgeving: on-premises, hybride en cloud.

Korte implementatie, direct veiliger

De implementatie van Monitoring- en Responsediensten kan tijdrovend zijn, maar door de unieke aanpak van PQR kunnen we dit snel uitvoeren. Zo vergroot u direct de beveiliging en digitale weerbaarheid van de IT-omgeving en zorgt u dat het bedrijf altijd kan doordraaien. Een gerust gevoel!

Image

Workspace Security as a Service 

Met PQR Workspace Security as a Service heeft u voor een vaste maandelijkse prijs een beveiligde werkplek, inclusief SOC Services. 

Vertrouw op de expertise van PQR

Security aanvallen en bedreigingen doen een groot beroep op de beschikbare resources van een IT-afdeling. Dit soort incidenten vereist een directe analyse en response en gaat 24 uur per dag door. Een enorme uitdaging voor organisaties om dit goed te regelen.

PQR brengt rust met SOC Services en ons team van security specialisten:

  • 24*7 monitoring van kwetsbaarheden en verdachte activiteiten
  • Direct inzicht in potentiële risico’s
  • Voortgangsbewaking bij het oplossen van de kwetsbaarheden
  • Direct ingrijpen bij een incident
  • Pro-actief opsporen van mogelijke kwetsbaarheden in de IT-omgeving
  • Periodieke rapportage met aanbevelingen

PQR brengt rust met SOC Services en SIEM.