Image

Resource Solutions 

Op zoek naar een tijdelijke IT consultant? Met Resource Solutions van PQR heeft u altijd toegang tot de juiste IT kennis, wanneer dat maar nodig is. Rust begint waar het werk altijd door kan gaan.

Image

Hoe is uw afdelingsbezetting deze zomer? Ook in de vakantieperiode zijn er IT consultants beschikbaar.

Resources zijn schaars in de huidige wereld. Specialisme en de juiste kennis is belangrijk op cruciale momenten. Hoe belangrijk is dan een flexibele schil? En dan ook nog een flexibele schil die je kunt uitbesteden? PQR biedt nu ook rust als het gaat om IT resources, want het is fijn te weten dat je altijd snel up and running bent wanneer uw organisatie dat nodig heeft. Of het nu gaat om projecten waar extra capaciteit voor nodig is of juist meer ondersteuning op de beheertaken, zodat collega’s zich kunnen focussen op projecten.

Gedegen selectie

PQR beschikt over de juiste IT professionals en onderhoudt dagelijks een groot netwerk, zodat we snel in staat zijn om u te helpen bij uw vraagstukken. We denken mee en willen samen met u achterhalen wat u écht nodig heeft. Het is belangrijk dat een kandidaat bij de organisatie past qua hard skills, maar om fijn te kunnen samenwerken zijn soft skills minstens zo belangrijk. Om een goede match te maken, is het dus van belang om elkaar écht te leren kennen. Wij besteden daarom veel aandacht aan onze samenwerking.

Wij zijn de rustmakers in IT. 

Benieuwd hoe?

Functiegebieden

Voor alle infra-gerelateerde functiegebieden kunt u bij Resource Solutions van PQR terecht. Van Servicedeskmedewerker en Support Engineer tot Systeembeheerder. Van Netwerk Engineer tot Security Specialist. Maar ook Projectmanagers en Architecten. We beschikken over brede kennisgebieden, zoals Microsoft, Azure, VMware, Citrix, Aruba, Fortinet, Commvault, maar denk ook aan RedHat en Linux.

Een greep uit de functies die we kunnen invullen:

  • Servicedeskmedewerker
  • Werkplekbeheerder
  • Workspace consultant
  • Adoptie consultant
  • Netwerkbeheerder
  • Systeembeheerder
  • Cloud consultant
  • Architect
  • Projectmanager

Partnership

Snel schakelen, ad hoc een vraagstuk oplossen, dat kan allemaal, maar bij PQR denken we alvast verder. Daarom zijn wij ook in staat om een flexibele schil as a service aan te kunnen bieden. Dit biedt je de zekerheid van een vaste flexibele schil. We doen dan net dat stapje extra. PQR investeert in het leren kennen van uw IT omgeving, waardoor er vooraf een op maat gemaakt onboarding-proces klaar ligt.

We hebben een proces ontwikkeld en ingericht voor nieuwe en oude consultants, zodat inwerken en kennisoverdracht vanzelf gaat. En ook aan de offboarding is gedacht, alles wordt netjes gedocumenteerd, overgedragen aan nieuwe consultants óf gerapporteerd bij het afronden van een project. We spreken vaste tarieven af per functieniveau en maken vooraf afspraken over binnen hoeveel dagen een consultant ingezet kan worden. Flexibiliteit, maar met de zekerheid van duidelijke voorwaarden vooraf.

Image

Contact

Heeft u regelmatig piekmomenten of resources te kort? Is het erg moeilijk om functies vast in te vullen of heeft u te maken met hoog verloop waardoor u steeds maar achter de feiten aanloopt? Dan is onze flexibele schil as a service een goede oplossing.

Geïnteresseerd? Dan kunt u direct contact opnemen met Kim Sambo-van Waes, Sales Lead Resource Solutions bij PQR. 

Telefoon 06 11 28 15 06
E-mail aanvragen@pqr.nl