Image

Uw IT uit handen van A tot Z

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Image

Wat PQR voor u doet

Wij helpen uw organisatie met onze beproefde methode, waarin we het hele IT-proces hebben verdeeld in zes stappen.

PQR begeleidt u bij het hele proces van advies tot aan beheer en optimalisatie, of biedt ondersteuning bij de verschillende stappen. Op die manier brengen wij de rust in uw IT.

Van A tot Z aan boord

Ook na het inrichten van uw IT-omgeving blijven wij waar nodig aan boord. Eerst maken we gezamenlijk een roadmap met gefaseerde migraties. Hiermee bekijken we per fase van de migratie wat voor u de beste oplossing is. Daarbij houden we de ideale workspace in gedachten: die is namelijk voor iedere gebruiker anders en verandert steeds. Ook kijken we naar het datacenter. Kiezen we volledig voor de cloud, of past een hybride vorm beter bij uw organisatie?

Dan volgt het beheer. Door IT als instrument te zien, in plaats van als doel op zich, komt er ruimte voor innovatie en groei. Hierbij geven we veel aandacht aan de eindgebruiker. Door continu nieuwe innovatieve oplossingen te implementeren, is het platform altijd up-to-date.

Image

Wij zijn de rustmakers in IT. 

Benieuwd hoe?


SpaceHub: van inventarisatie tot optimalisatie onder één dak

U wilt een schaalbare organisatie die snel kan inspelen op nieuwe behoeftes. Maar bent u benieuwd hoe u een veilige cloudoplossing kan adopteren en tegelijkertijd bestaande legacy-applicaties kan blijven gebruiken? De oplossing: SpaceHub.

PQR heeft een intelligente hub gebouwd die onder andere bepaalt of een workload het beste in de cloud of on-premises kan draaien. Een platform dat veilig, modulair en naadloos te integreren is. Op die manier gebruikt u applicaties en data op de meest efficiënte en effectieve manier. Beheersbaar en geautomatiseerd.