Hyperconverged Infrastructure

Nutanix

Image

De oplossingen van Nutanix zijn gebouwd met de meeste populaire hyperconverged infrastructure-technologieën die vandaag de dag door organisaties wereldwijd gebruikt worden. Nutanix biedt een complete software-defined oplossing die virtualisatie, storage, networking en beveiliging integreert: voor elke toepassing, en op elke schaal.


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

Nutanix Champion Partner

Nutanix champion
Naar website Nutanix
Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Hyper-converged en Software-defined

Nutanix maakt het managen van IT-infrastructuur, van on-premise tot in de public cloud, zo eenvoudig dat het niet meer uitmaakt waar de applicaties of workloads draaien. Computing, storage, cloud, networking en virtualisatie worden allemaal samengebracht in een hyperconverged en software-defined infrastructuur. 

De software en clouddiensten van Nutanix brengen IT-omgevingen samen en bieden naadloze integratie en mobiliteit voor applicaties binnen verschillende cloudomgevingen.

Whitepaper: De basis voor innovatie vandaag en morgen

Schaalbare, hyperconverged infrastructuur (HCI) is een belangrijk onderdeel van hedendaagse IT. Hybride omgevingen kunnen organisaties ongeëvenaarde kostenefficiëntie en flexibiliteit opleveren. Maar de realiteit is dat veel organisaties worstelen met een complexe hybride infrastructuur en dat IT-innovatie in tijden van onzekerheid op een lager pitje staat.

Maak in deze nieuwe whitepaper kennis met de uitdagingen van een hybride IT-infrastructuur en de meerwaarde van Nutanix, zoals onderzocht door IDC en vanuit de praktijk met een aantal PQR klanten. Klik op de whitepaper om naar de download pagina te gaan. 

PQR Nutanix whitepaper

Meer informatie over Nutanix

PQR is Champion Partner van Nutanix en heeft diverse gecertificeerde Nutanix specialisten die u kunnen adviseren. Wilt u meer weten over de kracht van Nutanix? Neem contact met PQR! 

Neem contact op met PQR

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.