Grafische Acceleratie voor workspace, HPC en AI

NVIDIA

VMware is wereldwijd marktleider op het gebied van cloudinfrastructuren en digitale werkplekken. Het bedrijf biedt klanten ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit bij het bouwen en ontwikkelen van hun IT-omgevingen. Bedrijven gebruiken de oplossingen van VMware voor meer wendbaarheid door datacenters te moderniseren, innovatie te stimuleren met moderne apps, geweldige ervaringen te bieden met digitale werkplekken en het vertrouwen van klanten te vergroten met goede beveiliging.

Logo Nvidia

NVIDIA is de pionier voor GPU computing en levert een ongeëvenaarde grafische acceleratie onder meer voor de digitale werkplek en voor high performance computing. PQR is NVIDIAElite Partner voor Virtualization (vGPU solutions) en Compute (Tesla solutions).


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

NVIDIA Elite Partner

Image
Naar website NVIDIA
Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

GPU acceleratie voor de digitale werkplek

Moderne, digitale werkplekken kunnen veeleisend zijn qua performance. Om een optimale gebruikerservaring te creëren en de performance van VDI-, cloud- en SBC-werkplekken een boost te geven, kan NVIDIA GPU technologie toegevoegd worden, zoals de NVIDIA A100, A30, A40 of A16.

Wat zijn de mogelijkheden en de voordelen zijn van NVIDIA GPU acceleratie op de werkplek. Dit werd uitgelegd in een webinar. Hieronder ziet u een fragment hieruit en kunt u doorklikken naar het gehele webinar.

Ga naar on-demand webinar

High performance computing en AI

De toenemende behoefte aan het gebruik van AI voor innovatie en business transformatie, vergt enorm veel rekenkracht van uw IT-omgeving en vraagt om een ander soort technologie. De NVIDIA DGX-systemen zijn ontworpen om de krachtigste tools te bieden voor AI en High performance computing, van het datacenter tot in de cloud.

In deze blog leest u meer over AI en NVIDIA en kunt u whitepapers downloaden over dit onderwerp. 

Meer informatie en advies

Wilt u meer weten over de diensten en expertise van PQR op het gebied van NVIDIA? Of een advies over de toepassing ervan? Neem contact op met PQR!

Neem contact op met PQR

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.