Connectiviteit

signetbreedband

Image

signetbreedband is dé onafhankelijke netwerkspecialist van Nederland, die de zakelijke markt voorziet van de beste internet- en netwerkoplossingen. PQR werkt samen met signetbreedband voor het bieden van connectiviteit aan de managed services klanten van PQR. 


Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR
Website signetbreedband

Connectiviteit naar datacenter en cloud

Signetbreedband biedt een breed portfolio aan zakelijke internet- en netwerkoplossingen. Het bedrijf is netwerkonafhankelijk, dat betekent dat de klanten van PQR op de best passende leveranciers en technologie voor hun connectiviteitsvraagstuk kunnen rekenen. signetbreedband is onderdeel van het team.blue, dat met 2000 medewerkers vertegenwoordigd is in 15 Europese landen.

De partnership met signetbreedband past in de strategie van PQR om rust te brengen in de IT-omgeving van klanten, met managed services die vallen onder het SpaceHub-portfolio.

“We zien steeds vaker dat de verbinding onderdeel is van onze managed services dienstverlening,” zegt Marijke Kasius, CEO van PQR. “We willen altijd de beste connectiviteit voor onze klanten en signetbreedband ondersteunt PQR hierbij. Door de samenwerking kunnen wij meer waarde toevoegen voor onze klanten.”

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een vraagstuk op het gebied van connectiviteit? Neem contact op met uw Service Delivery Manager of stuur ons een email via het contactformulier.

Neem contact op met PQR

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.