Multi-clouddiensten voor alle applicaties voor digitale innovatie

Image

VMware is een toonaangevende leverancier van clouddiensten voor alle applicaties die digitale innovatie mogelijk maakt en uw organisatie zelf de controle geeft. De uitdagingen van bedrijven lossen zij op door middel van innovatieve technologieën zoals edge computing, AI, marchine learning, Kubernetes en meer.


Onze VMware-experts staan voor u klaar

PQR is een bekroonde partner van VMware met diepgaande expertise op de moderne werkplek, modern datacenter en cloud oplossingen. Dit betekent dat u kunt rekenen op strategisch advies en rijke prakijk ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van uw omgeving.

Veilig modern datacenter en hybride of multi-cloud strategie

Veel organisaties transformeren van een traditioneel naar een software-defined datacenter, die ook nog eens multi-cloud-ready is. De modern datacenter oplossing bestaat uit een of meerdere software-defined datacenters die wij voor u stand-alone of geautomatiseerd inrichten. Doordat server-, netwerk- en storage functionaliteiten gevirtualiseerd worden in de software oplossing, is uw organsatie flexibeler in resources en minder afhankelijk van hardware en fysieke apparatuur. Nog een pluspunt, uw datacenter en infrastructuur is ook multi-cloud ready.

  • Hoge beschikbaarheid van resources
  • Lagere hardware kosten
  • Verbeterde business continuïteit
  • Verbeterde security en compliance
  • Uw datacenter en infrastructuur is multi-cloud ready

In contact komen met een VMware specialist?

Moderne applicatie ontwikkeling

We bieden u het VMware Tanzu platform voor uw developers waar microservices autonoom kunnen draaien, terwijl uw IT operators het volledige overzicht hebben over de virtuele infrastructuur. Dit VMware Tanzu platform is gebaseerd op Kubernetes. Wij leveren een volledige CI/CD pipeline (Continuous Integration/Continuous Delivery). Uniek is dat traditionele applicaties naast cloud native applicaties kunnen draaien waardoor migraties eenvoudig blijven.

Het voordeel is dat de applicatie architectuur en het DevOps proces tussen uw developers en IT-operators sterk verbetert. Dit zorgt voor tijdswinst in de oplevering van resources.

  • Snellere oplevering van applicaties
  • Tijdbesparing voor Dev en Ops
  • Simpele applicatie architectuur
  • Traditionele en Cloud native applicaties draaien naast elkaar
  • Eenvoudige transitie van legacy naar Cloud native applicatie

In combinatie met onze modern datacenter oplossing leveren we een autonome en hybride Cloud infrastructuur. Deze moderne applicatie ontwikkeling oplossing sluit hier volledig op aan.

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.