Hyperconverged en Software Defined Infrastructuur

VMware

Image

VMware is de pionier op het gebied van virtualisatie en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd marktleider in software voor cloud, networking en security en digitale werkplekken. Bedrijven gebruiken de oplossingen van VMware voor consistent en schaalbaar platform voor cloud en mobiliteit. 


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

VMware Principal Partner

PQR is VMware Principal Partner en beschikt over een groot aantal competenties binnen het VMware Partner programma. PQR heeft een VMware Master competentie voor Data Center Virtualization en Network and Security. 

Image
Image
Naar website VMware
                                  Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Onze VMware-experts staan voor u klaar

PQR is een bekroonde partner van VMware met verschillende specialisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich VMware experts met ervaring en diepgaande expertise op het gebied van datacenter en netwerk virtualisatie. Dit betekent dat u kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van PQR bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van uw VMware-oplossing.

Wilt u meer weten over VMware? Neem contact op met PQR

Neem contact op met PQR

VMware Hyperconverged Infrastructure

Steeds meer organisaties kiezen voor Hyperconverged infrastructuur (HCI) omdat het flexibeler, voordeliger en efficienter is. Gartner heeft VMware uitgeroepen tot visionair leider in het HCI Magic Quadrant. Met het strategisch, open platform biedt VMware klanten de flexibiliteit van een software-defined datacenter van de edge tot de cloud.

Verder lezen over HCI? Ga voor meer informatie en een praktijkcase naar deze pagina:

Lees verder over VMware HCI
Image

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.