Multi-clouddiensten voor alle applicaties voor digitale innovatie met VMware by Broadcom

Image

VMware by Broadcom is een toonaangevende leverancier van clouddiensten voor alle applicaties die digitale innovatie mogelijk maakt en uw organisatie zelf de controle geeft. De uitdagingen van bedrijven lossen zij op door middel van innovatieve technologieën zoals edge computing, AI, marchine learning, Cloud Foundation, Kubernetes en meer.


Onze VMware by Broadcom experts staan voor u klaar

PQR is dé bekroonde Pinnacle partner van VMware by Broadcom met diepgaande expertise op de moderne werkplek, modern datacenter, cloudoplossingen en moderne applicaties. Dit betekent dat u kunt rekenen op strategisch advies en gecertificeerde kennis en prakijkervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van uw hybride en of multi cloudomgevingen.

In 2024 zijn we ook uitgeroepen tot Broadcom Tanzu VMware Partner of the Year Europe 2023. Deze titel heeft Broadcom ons gegeven omdat zij geloven dat wij van cruciaal belang zijn voor Broadcom's vermogen om consistente en superieure ervaringen te bieden voor klanten van elke omvang. Daarom eren zij PQR voor hun uitzonderlijke prestaties en bijdragen. "Zij hebben een belangrijke rol gespeeld bij het stimuleren van innovatie, het tonen van uitmuntendheid in het uitvoeren van go-to-marketplannen, het investeren in enablement en technische expertise, allemaal terwijl ze uitzonderlijke klantresultaten hebben geleverd", aldus Broadcom

Veilig modern datacenter en hybride of multi-cloud strategie

Veel organisaties transformeren van een traditioneel naar een software-defined datacenter, die ook nog eens multi cloudready is. De modern datacenteroplossing bestaat uit een of meerdere software-defined datacenters die wij voor u stand-alone of geautomatiseerd inrichten. Doordat server-, netwerk- en storage functionaliteiten gevirtualiseerd worden in de software oplossing, is uw organsatie flexibeler in resources en minder afhankelijk van hardware en fysieke apparatuur. Nog een pluspunt, uw datacenter en infrastructuur is ook multi cloudready.

  • Hoge beschikbaarheid van resources
  • Lagere hardware kosten
  • Verbeterde business continuïteit
  • Verbeterde security en compliance
  • Uw datacenter en infrastructuur is multi-cloud ready

In contact komen met een EUC - specialist?

Moderne applicatie ontwikkeling

Wij helpen u met het VMware Tanzu platform voor uw developers waar microservices autonoom kunnen draaien, terwijl uw IT operators het volledige overzicht hebben over de virtuele infrastructuur. Dit Tanzu platform is gebaseerd op Kubernetes. Wij helpen organisaties in het leveren een volledige CI/CD pipeline (Continuous Integration/Continuous Delivery). Uniek is dat traditionele applicaties naast cloud native applicaties kunnen draaien, waardoor migraties eenvoudig blijven.

Het voordeel is dat uw applicatie architectuur en het DevOps proces tussen uw developers en IT-operators sterk verbetert. Dit zorgt voor tijdswinst in de oplevering van resources. Vraag onze experts naar de mogelijkheden van uw organisatie voor:

  • Snellere oplevering van applicaties
  • Tijdbesparing voor Dev en Ops
  • Simpele applicatie architectuur
  • Traditionele en Cloud native applicaties draaien naast elkaar
  • Eenvoudige transitie van legacy naar Cloud native applicatie

In combinatie met onze modern datacenter oplossing leveren we diverse organisaties een autonome en hybride Cloud infrastructuur. Deze moderne applicatie ontwikkeling oplossing sluit hier volledig op aan.

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.