SpaceHub Flexible Capacity brengt de cloudervaring naar het on-premises datacenter. Op die manier hebben klanten de voordelen van de cloud, zelfs met workloads die er minder geschikt voor zijn. Nu is de kans groot dat uw huidige IT-infrastructuur vast zit in verschillende afschrijvingsmodellen en periodes, wat u kan weerhouden om voor een totale vernieuwing te kiezen.

Enter… Buy & SpaceHub-back

Dankzij Buy & SpaceHub-back kunt u moderniseren zonder kapitaalvernietiging van uw bestaande hardware. PQR neemt uw bestaande IT over in ruil voor een hybride omgeving op basis van de nieuwste HPE-hardware. In deze blog zetten we de meest gestelde vragen op een rij.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we u inzicht in de meeste gestelde vragen die we ontvingen over Buy & SpaceHub-back. Op die manier weet u wat er speelt op de markt en kunt u vervolgens een onderbouwde keuze maken.

1. Hoeveel kan ik besparen met Buy & SpaceHub-back?

Met Buy & SpaceHub-back transformeert u uw IT naar een flexibel pay-per-use model en kunt u uw operationele kosten tot wel 60% verlagen. Dit door een waardeberekening op en vervanging van uw huidige IT-omgeving, de implementatie van de nieuwste HPE-hardware en een hybride as-a-Service IT-omgeving.

2. Wat gebeurt er met de restwaarde van mijn niet-afgeschreven hardware?

Door de restwaarde van de niet-afgeschreven hardware te bepalen en de impact ervan op te nemen in de maandelijkse kosten, is het effect op de financiën beperkt. Uw overgenomen hardware krijgt na ‘sweeping’ een tweede leven of wordt duurzaam afgevoerd.

3. Moet mijn originele IT-Infrastructuur van een bepaald merk zijn?

De hardware die we overnemen, kan van elk merk zijn.

4. Hoe verloopt het beheer van deze oplossing?

Een belangrijk element van SpaceHub Flexible Capacity is dat het dagelijks beheer wordt ondergebracht bij de PQR Servicedesk, in samenwerking met HPE Datacenter Care. PQR begeleidt u in uw cloud journey en vindt de juiste mix in hybrid IT. Onze consultants doen de sizing en brengen advies uit over de juiste samenstelling van uw nieuwe IT-omgeving, die gebruik maakt van publieke cloud, on-premises en private cloud. Op deze manier haalt u extra kennis in huis en ontzorgt u uw IT-team, zodat zij meer tijd hebben voor innovatie.

Wilt u nog verder inzoomen op de antwoorden op bovenstaande vragen en nog meer details ontdekken over SpaceHub Flexible Capacity en Buy & SpaceHub-back? Download dan de FAQ sheet. 

Kiezen voor IT-vernieuwing en kosten besparen?

Bent u klaar om uw volledige IT te vernieuwen, maar dan zonder overbodige kosten te maken? Neem contact op met onze experts voor een analyse van uw behoeften en advies over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Geplaatst door

Marinka van der Eng

Marinka is Senior Marketeer bij PQR. Ze heeft ruime ervaring in diverse soorten marketing functies bij IT en Tech bedrijven en vertaalt technische oplossingen in waarde voor de klanten door middel van content, campagnes en events.