De veelbesproken nieuwe cybersecurity-richtlijn NIS2 heeft één doel: EU-lidstaten weerbaarder maken tegen cybercriminaliteit. NIS2 naleven doet u niet alleen voor de Europese overheid, maar vooral voor uw eigen veiligheid, de veiligheid van uw keten en die van uw klanten. Daarnaast kan het niet naleven van deze richtlijn ernstige gevolgen hebben, inclusief persoonlijke aansprakelijkheid voor het C-level management.

PQR staat in een nieuwe whitepaper uitgebreid stil bij de impact en reikwijdte van NIS2 en hoe organisaties zich kunnen voorbereiden op het ingaan van deze richtlijn.

Wat kunt u verwachten in deze whitepaper?

  • Informatie over de mogelijke impact van NIS2 op uw organisatie, aan de hand van essentiële vragen die C-level en IT-management onderling moeten bespreken.
  • Algemene informatie over NIS2: welke sectoren vallen eronder, wanneer gaat de richtlijn in en welke stappen moet u nemen ter voorbereiding?
  • Waarom compliance belangrijk is, ook als u niet NIS2-verplicht bent.
  • Uitleg over hoe de NIS2 aanknopingspunten geeft voor een stevig security-beleid.
  • Inzicht in waarom het verhogen van uw budget voor cybersecurity cruciaal is.

Lees de whitepaper NIS2-compliance vanuit intrinsieke motivatie

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.