Daan Brenninkmeijer en Robin de Vries hebben per einde 2017 afscheid genomen van PQR.

Begin 2016 maakten we voor het eerst kennis met Daan en Robin, de ondernemers die 2ML, XS2 en Medialab zijn gestart en hebben laten groeien tot een bloeiend bedrijf. De strategie en ambitie die ons bij de formele samenvoeging per april 2017 voor ogen stond staat voor ons allemaal nog steeds als een huis; maak van het gecombineerde PQR een organisatie waarbij PQR-klanten niet alleen bediend kunnen worden met uitstekende projectdiensten, maar ook in het vervolgtraject van de day-to-day operatie ondersteund kunnen worden met veelzijdige managed services diensten vanuit het voormalige 2ML; van werkplek, datacenter tot cloud.

Toonaangevend door IT.

Nu de integratie tussen de twee bedrijven grotendeels afgerond is, hebben Daan en Robin in goed overleg besloten zich niet langer bezig te houden met de dagelijkse operatie van PQR. Dat Daan en Robin zich nog steeds heel verbonden voelen met de klanten, medewerkers en de visie van de onderneming mag blijken uit het feit dat zij aanblijven als aandeelhouders.

Per 1 januari heeft Marijke Kasius de verantwoordelijkheid overgenomen voor de managed services operatie en de taken van Robin inzake marketing en business development vallen direct onder Ronald Schaap.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.