Als onderdeel van haar missie om volledige rust te brengen binnen IT kan PQR vanaf nu de fysieke werkplek als een service leveren, inclusief gewenste opties, toebehoren en services. Het is een aanvulling op de SpaceHub services die PQR levert. Met het nemen van deze stap is PQR in staat haar klanten op het gebied van desktops, laptops en andere werkplekapparaten van de front- tot de backend volledig te bedienen.

Beheerde devices van A tot Z

PQR, bekend in de markt als project- en managed serviceorganisatie, wil het de klanten op deze manier makkelijker maken trajecten van A tot Z uit handen te geven en haar naam als complete dienstverlener verder versterken. Door de wensen van de klant te vertalen naar één complete werkplek-oplossing helpt PQR de stap te maken van beheer naar regie. Of het uiteindelijk een koop-, lease- of een As A Service model betreft, PQR zal de wens van de klant centraal zetten en gezamenlijk de juiste invulling bepalen.

Het nieuwe werken

De fysieke werkplek is een essentieel onderdeel bij een geslaagde transitie naar het nieuwe werken. Het device moet namelijk naadloos aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden en behoeften van de medewerkers. Als het nieuwe werken hoog op de agenda staat, is het van belang de basis hierop aan te laten sluiten. Vaak is de route naar het eindpunt onbekend en begint men vooraan, bij het device zelf. Belangrijk is om de ideale uitkomst te schetsen, vanaf daar terug te redeneren naar het hier en nu om zo de juiste stappen naar de toekomst te bepalen. PQR helpt bij het ondersteunen en uit handen nemen van dit complete traject. Deze roadmap bepaling aangevuld met het implementeren, beheren en het bieden van adoptietraining zorgen ervoor dat de medewerker optimaal zal functioneren in de nieuwe situatie.

Uitdagingen

“Voorbeelden van uitdagingen die we tegenkomen hebben veelal te maken met gebruikerstevredenheid, een gebrek aan IT-resources om alledaagse werkplek storingen te verhelpen of het niet inzichtelijk hebben van de kosten die gepaard gaan met het gebruik van de werkplek. Voor dit soort uitdagingen biedt PQR maatwerkoplossingen die hier voorgoed mee afrekenen. Alleen je werkplekken vervangen? Geen probleem. Wil je vervangen en volledige lifecycle services inclusief opties en accessoires? Gaan we regelen. Toch liever de overstap naar de moderne werkplek in een As A Service model dus helemaal geen omkijken meer naar het beheer hiervan? We helpen u graag”, aldus Chris Verhoef, Product Sales Accountmanager bij PQR.

Contact

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie of zou u wat meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dan helpen we u graag verder.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.