Gen AI, maar ook vereenvoudiging in het gebruik van het bestaande productportfolio: het waren twee kernpunten van VMware Explore in Barcelona, in november 2023. Martijn Kregting van Dutch IT Channel sprak met Sander Noordijk, VMware Solution Engineer digital workspace en Joris Adriaanse, VMware Technical account manager bij strategische VMware-partner PQR, over wat deze punten in de praktijk betekenen voor VMware-partners en hun klanten.

 

Digital Employee Experience was voor Sander Noordijk een van de belangrijkste zaken waar VMware in Barcelona nieuwe producten en diensten voor heeft geïntroduceerd. “We moeten inzicht krijgen in de ervaring van de medewerker en op basis van informatie die we vergaren bepalen wat goed of fout gaat en wat we kunnen verbeteren. En dat doen we onder andere met een van de buzz-woorden tijdens VMware Explore: AI.

En AI is inderdaad één van de zaken waar veel klanten van PQR mee bezig zijn, weet Joris Adriaanse. “Wij kunnen veel van die klanten helpen om van stip op de horizon naar concrete toepassingen te gaan met het Private AI-platform van VMware en de veelheid aan producten waar VMware generative AI-ondersteuning aan heeft toegevoegd. Zo kunnen bijvoorbeeld gen-AI gebaseerde chatbots helpen om VMware-producten nog makkelijker te beheren.”

Bovenstaande video is onlangs gepubliceerd door Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.