Komend jaar vindt de 8e editie van de Dutch IT-channel Awards plaats. Dutch IT-channel organiseert deze award-show ieder jaar. Vendoren, resellers, distributeurs en personen uit het Nederlandse IT-kanaal, die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën. Als afsluiting van de nominatie- en stemperiode vindt op 16 Maart 2023 het Dutch IT-channel Awards gala plaats in Studio21 in Hilversum. Tijdens dit gala worden de awards uitgereikt en dat vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT business. PQR ontving dit jaar maar liefst drie nominaties: MSP of the Year, As a Service Innovator of the Year & Sales Manager of the Year.

MSP of the Year

De jury beoordeelt in deze categorie de wijze waarop een genomineerde MSP klanten ontzorgt met IT-toepassingen en -diensten. De winnaar van deze categorie biedt uitgebreide ondersteuning en assistentie. De winnende MSP heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van samenwerken en het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. Over de nominatie van PQR: “PQR bestaat al ruim 30 jaar. Een prestatie, maar haar transformatie is minstens zo bijzonder: van IT-reseller naar IT-services bedrijf. PQR groeit mee met de ontwikkelingen in de markt en probeert continu in te spelen op de behoeften bij de klanten.”

As a Service Innovator of the Year

Over de As a Service Innovator of the Year nominatie schrijven ze: “Desktop as a Service, Back-up as a Service, Workspace as a Service, Networking as a Service, Monitoring as a Service, Cybersecurity as a Service, Infrastructure as a Service – PQR levert as a Service diensten onder de naam SpaceHub. SpaceHub is in 2018 door PQR in het leven geroepen met als doel de complexiteit uit de IT-omgeving bij klanten weg te nemen. Met SpaceHub Flexible Capacity en de nieuwe optie Buy & SpaceHub-back laat PQR op een innovatieve manier zien dat het meedenkt met de behoefte van de klant, door de oude wereld waarin hardware werd aangekocht, te verbinden met de nieuwe behoefte aan flexibiliteit, ontzorging en modernisering van het datacenter tot in de cloud.”

Sales Manager of the Year

Als Sales Manager of the Year is Marco Lesmeister genomineerd. Over zijn nominatie staat op de website van Dutch IT-channel: “Marco heeft met PQR een duidelijke focus gekozen op de rol van IT-Infrastructuur integrator voor klanten in de publieke sector, de zorgmarkt en de financieel zakelijke dienstverlening. Met zijn achtergrond bij verschillende internationale en Nederlandse IT-bedrijven is hij een bekende en besproken Sales Manager in Nederland, die vanwege het feit dat hij steevast in geheel zwarte kleding verschijnt de bijnaam ‘de Dominee’ heeft gekregen. Vanwege zijn prestatie om het traditionele reseller-bedrijf PQR om te veranderen tot een IT-infrastructuur services bedrijf is Marco genomineerd als Sales Manager of the Year.”

 

Stemmen

Er kan nu tot en met 17 februari 2023 gestemd worden op de ruim honderd genomineerden in 24 verschillende categorieën. Stemmen kan per e-mailadres slechts 1 keer en kan via deze link. De uitslag wordt op 16 maart 2023 bekendgemaakt. Alvast bedankt voor het stemmen!

 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.