EcoVadis, wereldwijde leverancier van duurzaamheidsratings, heeft opnieuw PQR beoordeeld. We zijn verheugd te melden dat PQR het EcoVadis Gold Certificaat heeft behaald. Het certificaat is het resultaat van een onafhankelijke analyse van de duurzaamheidsprestaties van PQR. 

Top 7%

PQR heeft een score hoger dan 70/100 behaald in 2023 en is voor deze prestatie bekroond met een gouden EcoVadis-medal. Dit resultaat plaatst de organisatie in de top 7 procent van de IT-bedrijven die door EcoVadis zijn beoordeeld. Om deze prestatie te vieren zal EcoVadis namens PQR een boom planten in samenwerking met One Tree Planted.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor PQR en alle beslissingen worden dan ook genomen met deze collectieve waarde in het achterhoofd. Niet alleen op het gebied van milieu en CO2 reductie, maar Ecovadis erkent vooral ook de sterke punten van PQR op het gebied van arbeid en mensenrechten. Goed zorgen voor elkaar in alle diversiteit, is iets om trots op te zijn. In de samenwerking met moederorganisatie Bechtle hebben we tevens meer impact op de keten en kan ook daar verdere verduurzaming gerealiseerd worden. Lees hier meer over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en SpaceHub Green.

Ecovadis

EcoVadis is een online platform dat bedrijven in staat stelt de duurzaamheidsprestaties van hun leveranciers te evalueren. De methodologie is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen. Deze zijn onderverdeeld in vier thema’s: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek, en duurzaam inkopen. De EcoVadis-oplossing is al door grote mondiale multinationals gekozen om hun wereldwijde leveranciersbasis te evalueren in meer dan 95 landen.

 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.