Het zal u niet ontgaan zijn: het coronavirus heeft wereldwijd een grote impact op mensen en organisaties. We zien dat veel landen maatregelen nemen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Op dit moment ondervindt men met name in China de gevolgen van de uitbraak. Daarom zijn verschillende fabrieken van IT-componenten tijdelijk gesloten.

Hierdoor merken we ook bij PQR de gevolgen van de uitbraak: de beschikbare voorraden lopen terug en verschillende fabrikanten hebben te kennen gegeven op korte termijn aanzienlijke leveringsproblemen te verwachten.

Uw levering

Het kan zo zijn dat er ook vertraging ontstaat in de levering van uw bestelde IT-componenten. Daardoor kunnen we mogelijk de levertijden die u van ons gewend bent niet waarmaken. Uiteraard doen we onze uiterste best om de gevolgen voor uw organisatie zoveel mogelijk te beperken door inzet van onze eigen voorraad, ons netwerk van distributeurs of door het tijdelijk huren van IT-systemen.

Mocht u vragen hebben over de status van uw levering, kunt u uiteraard contact opnemen met uw accountmanager.

Zodra we meer nieuws hebben over de situatie houden wij u op de hoogte. Ook op onze website kunt u altijd de actuele status terugvinden.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.