PQR is partner geworden van signetbreedband. In deze samenwerking zullen PQR en signetbreedband samen uitdagingen op het gebied van connectiviteit aanpakken, van internetverbindingen tot datacenter-aansluitingen.

“We zien steeds vaker dat de verbinding onderdeel is van onze managed services dienstverlening,” zegt Marijke Kasius, CEO van PQR. “We willen altijd de beste connectiviteit voor onze klanten en signetbreedband ondersteunt PQR hierbij. Door de samenwerking kunnen wij meer waarde toevoegen voor onze klanten.”

Quintijn Knepper, Managing Director signetbreedband, vult aan: “Door onze carrierneutrale benadering en een breed netwerk van infrastructuurpartners, hebben we voor ieder connectiviteitsvraagstuk een passende oplossing. We kijken uit naar deze mooie samenwerking!”

De partnership met signetbreedband past in de strategie van PQR om rust te brengen in de IT-omgeving van klanten, met managed services die vallen onder het SpaceHub-portfolio. “Onze klanten vragen in toenemende mate of PQR ze ook kan ondersteunen bij het bieden van internetverbindingen en aansluiting naar de cloud of een datacenter,” zegt Kasius. “Betrouwbare, veilige connectiviteit is belangrijk en zal alleen maar belangrijker worden, omdat IT zich steeds meer naar de cloud verplaatst. Deze uitdaging kunnen we nu in samenwerking met signetbreedband invullen.”

Signetbreedband biedt een breed portfolio aan zakelijke internet- en netwerkoplossingen. Het bedrijf is netwerkonafhankelijk, dat betekent dat de klanten van PQR op de best passende leveranciers en technologie voor hun connectiviteitsvraagstuk kunnen rekenen. Signetbreedband is onderdeel van het tech powerhouse team.blue, dat met 2000 medewerkers vertegenwoordigd is in 15 Europese landen.

Meer informatie over signetbreedband? Klik hier.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.