EcoVadis, wereldwijde leverancier van duurzaamheidsratings, heeft opnieuw PQR beoordeeld. We zijn verheugd te melden dat PQR wederom het EcoVadis Silver Certificaat heeft behaald. Het certificaat is het resultaat van een onafhankelijke analyse van de duurzaamheidsprestaties van PQR.

Top 13%

PQR heeft een score hoger dan 56/100 behaald en is voor deze prestatie bekroond met een zilveren EcoVadis-medal. Dit resultaat plaatst de organisatie in de top 13 procent van de IT-bedrijven die door EcoVadis zijn beoordeeld. Om deze prestatie te vieren zal EcoVadis namens PQR een boom planten in samenwerking met One Tree Planted.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor PQR en alle beslissingen worden dan ook genomen met deze collectieve waarde in het achterhoofd. People, planet en profit zijn verweven in de bedrijfsstrategie. “Goed zorgen voor elkaar op de lange termijn is iets dat eigenlijk iedereen zou moeten doen” zegt CEO Marijke Kasius over duurzaamheid. Lees hier meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen en SpaceHub Green.

Ecovadis

EcoVadis is een online platform dat bedrijven in staat stelt de duurzaamheidsprestaties van hun leveranciers te evalueren. De methodologie is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen. Deze zijn onderverdeeld in vier thema’s: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek, en duurzaam inkopen. De EcoVadis-oplossing is al door grote mondiale multinationals gekozen om hun wereldwijde leveranciersbasis te evalueren in meer dan 95 landen.

 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.