PQR heeft als een van de eerste Premier Solution Providers in Nederland de “VMware Cloud on AWS” competentie behaald. VMware Cloud on AWS (VMConAWS) biedt het VMware Software Defined Datacenter als een service vanuit de Amazon cloud. VMConAWS maakt gebruik van VMware Cloud Foundation met hierin vSphere, vSAN en NSX, waardoor uw IT-team gewoon gebruik kan maken van bestaande tooling om de VMConAWS cloud te beheren. Daarnaast realiseert u een naadloze integratie met uw on-premises VMware virtuele infrastructuur.

“PQR gelooft in het hybride datacenter”, aldus Viktor van den Berg, Technology Officer bij PQR. “Het hybride datacenter is een combinatie van het eigen datacenter, uitgebreid met de public cloud. De VMConAWS propositie is een interessante stap voor bestaande VMware klanten, die op zoek zijn naar expansie van hun virtuele infrastructuur. Use-cases voor VMConAWS zijn bijvoorbeeld het draaien van een testomgeving, uitbreiding van het datacenter, applicatie migratie of een disaster recovery oplossing”.

Met het behalen van deze competentie bouwt PQR de kennis van het SDDC en public cloud verder uit. PQR is klaar voor de volgende stap, en neemt u hier graag in mee. Indien u meer wilt weten over wat VMware Cloud on AWS voor u kan betekenen, kunt u contact opnemen met PQR of maakt u een afspraak met uw accountmanager.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.