PQR heeft als eerste Nederlandse VMware Premier Solution Provider de Master Services Competency voor Datacenter Virtualization (MSC-DCV) behaald. Met het Master Services Competency programma erkent VMware partners die beschikken over gedegen kennis van de oplossingen uit het portfolio van VMware.

Om MSC-DCV te behalen dient de partner aan te tonen dat de organisatie over de vereiste kennis beschikt door een vooraf vastgesteld aantal VMware Certified Professionals en VMware Certified Advanced Professionals in dienst te hebben. Daarnaast is het voordragen van meerdere referentieprojecten onderdeel van het accreditatieproces.

Met het behalen van MSC-DCV toont PQR aan gedegen kennis te hebben van de Datacenter Virtualisatie technologie van VMware en in staat is om deze oplossingen te ontwerpen, implementeren en beheren. Eerder dit jaar ontving PQR de prijs voor “Solution Provider Partner of the Year”; het behalen van de Master Services Competency onderstreept de focus en kennis die PQR heeft als het gaat om de oplossingen van VMware.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.