In een wereld waarin alles draait om data en thuiswerken de nieuwe norm is, is informatiebeveiliging van cruciaal belang. Bij PQR staat de beveiliging van belangrijke bedrijfsdata centraal. Met ons Security Operations Center zorgen wij ervoor dat alle bedrijfsdata veilig is en alleen door de juiste personen kan worden geraadpleegd. Dit geldt voor zowel onze klanten maar zeker ook voor onze eigen organisatie.

Audits

Om er zeker van te zijn dat wij hierin voldoen aan de hoogste standaarden op gebied van informatiebeveiliging, laten wij ons jaarlijks auditen door een extern bureau. Recent heeft deze audit weer plaatsgevonden en met trots kunnen wij meedelen dat ook dit jaar de audit wederom zonder noemenswaardige bevindingen is afgerond. Dit betekent dat PQR voldoet aan de ISO 27001:2013 en de NEN 7510:2011 normering.

Ook op gebied van informatiebeveiliging is PQR de Rustmaker in IT!

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.