Wij zijn blij en trots! Eindelijk is het dan zover. Na bijna 28 jaar gaan we nu dan toch echt ons vertrouwde thuishonk in De Meern verlaten en verhuizen we naar een nieuwe plek. Niet zomaar een verhuizing, maar een belangrijk moment in de levensloop van PQR. Na jaren in De Meern gezeten te hebben, werden we een aantal jaren geleden uitgebreid met een mooie vestiging in Amsterdam. Nieuwe collega’s, en een nieuw pand. We groeiden, en in het bijzonder in Managed Services.

Samen sterk
Nu komt het moment om verder te groeien en dat doen we door écht samen te gaan. Wij zochten een inspirerende omgeving in het IT-hart van Utrecht, waar we samen inpassen. Die hebben wij gevonden in de Secoya Campus. De verhuisdozen in De Meern en Amsterdam zijn ingepakt, wij zijn er klaar voor!

De blik vooruit
Bij verhuizen hoort natuurlijk ook een stuk terugblikken, een stuk nostalgie. Dat vinden wij ook belangrijk, want je moet je verleden koesteren en respecteren. Zeker met zo’n mooi en rijk verleden als PQR. Maar verhuizen is vooral vooruitkijken, nieuwe plannen maken en de blik naar voren hebben. Heel veel doen, maar ook veel dromen. Ik zie de verhuizing dan ook echt als het begin van een nieuwe fase in het bestaan van PQR. Niet zomaar een verplaatsing van werkplek, maar een plek waar dromen ook uit kunnen komen. Het klinkt misschien wat zweverig, maar zo zie ik het echt.

Teamwork makes the dream work
Het is een cliché, maar zoals zoveel clichés is het wel de waarheid. Ik vind het belangrijk dat PQR Secoya een mooie plek wordt, waar we met z’n allen als 1 team opereren. Geen ‘wij’ en ‘zij’, maar ‘samen’. Want we hebben elkaar nodig. Nodig om te groeien en om mooie dingen voor onze klanten te kunnen doen. Onze missie is tenslotte om Rustmakers in IT te zijn. Hoe kun je dat beter realiseren door zelf in een omgeving te opereren die rust geeft. Waar collega’s met z’n allen op 1 plek samenwerken, elkaar helpen, elkaar om hulp vragen en elkaar beter maken en zo de service naar onze klanten. Dan kunnen onze dromen ook echt uitkomen. Daar zijn wij van overtuigd.

De koffie staat klaar
Benieuwd naar onze nieuwe werkplek?
We hebben alvast een parkeerplek voor u gereserveerd en de koffie staat klaar. Graag zien wij u daar!

Management Team PQR
Marijke, Erik, Johan en Marco

Ons nieuwe bezoekadres:
Secoya Campus (gebouw E), Papendorpseweg 91 te Utrecht
Voorlopig blijft ons afleveradres nog Rijnzathe 7 te De Meern

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.