Dutch IT-channel organiseert ieder jaar de Dutch IT-channel Awards. Resellers, distributeurs vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal, die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in een van de 24 categorieën van de Dutch IT-channel Awards. Als afsluiting van de nominatie en stemperiode vindt het Dutch IT-channel Awards gala plaats in Studio21 in Hilversum. Tijdens dit gala worden de awards uitgereikt en vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT business. PQR ontving dit jaar maar liefst twee nominaties: Managed Service Provider of the Year 2021 en CxO of the Year 2021.

Marijke Kasius

De CxO of the Year 2021 is uiteraard voor Marijke Kasius. Dutch IT-channel schrijft hierover op de website: “Marijke Kasius is sinds februari 2021 CEO van PQR, nadat ze als COO een van de drijvende krachten was achter de snelgroeiende Services Unit van deze ‘rustmakers in IT’ uit Utrecht. Als CEO zette Kasius de lijnen uit voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve diensten die PQR veel nieuwe klanten opleverden. Voor Marijke Kasius, die inmiddels een lang en succesvol track record in ICT-management heeft, zowel binnen als buiten Nederland, staat de tevredenheid van klanten en collega’s altijd voorop. Kasius heeft bewezen met innovatief leiderschap een organisatie versneld te kunnen laten groeien. Met aantoonbare kennis van (managed) services heeft ze bovendien de nodige klanten geholpen met hun digitale transformaties.”

Managed Service Provider of the Year 2021

Over de Managed Service Provider of the Year 2021 nominatie schrijven ze: “PQR is met de propositie SpaceHub naar eigen zeggen uniek in de Nederlandse MSP-markt. PQR SpaceHub is een echte ‘hub naar de cloud’: een intelligente, vendor- en cloudonafhankelijke oplossing die klanten ontzorgt en stapsgewijs naar de cloud brengt. SpaceHub creëert een geïntegreerde en flexibele IT-omgeving, zo belooft PQR, en is ideaal voor eindklanten die met de keuze voor een cloudstrategie in een ‘spagaat’ terecht komen: ze willen de voordelen van een cloudomgeving, maar tegelijk hun legacy-omgevingen blijven waarborgen. Bovendien twijfelen ze: private of public, Azure of AWS? SpaceHub, een modulaire hybride multi-cloud infrastructuur aangevuld met transitie- en beheerdiensten, is volgens PQR dé oplossing.”

Stemmen

Er kan nu tot en met 14 april 2022 gestemd worden op de ruim honderd genomineerden in 24 verschillende categorieën. Stemmen kan per e-mailadres slechts 1 keer en kan via deze link. De uitslag wordt op 19 mei 2022 bekendgemaakt. Alvast bedankt voor het stemmen!

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.