In 2017 heeft PQR de hoogste trede van de CO2-Prestatieladder behaald: niveau 5. Dit certificaat wordt voor 3 jaar afgegeven en jaarlijks getoetst. Na 3 jaar vindt een her-certificering plaats. PQR heeft dit traject succesvol doorlopen en behoort hiermee tot een selectieve groep van 349 bedrijven in Nederland. Van deze bedrijven zijn slechts 7 bedrijven in de ICT actief. Wij zijn dan ook Trots dat we ook op gebied van duurzaam ondernemen Rustmaker en Toonaangevend zijn.

De CO2-Prestatieladder is binnen Nederland het duurzaamheidsinstrument dat overheden en bedrijven helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. De ladder wordt als CO2-managementsysteem en als aanbestedingsinstrument gebruikt en is oorspronkelijk in 2009 ontwikkeld door ProRail en sinds 2011 in eigendom en beheer van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen.

Meer informatie omtrent de CO2-Prestatieladder vindt u hier.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.