PQR is sinds 2018 ISO 20000 gecertificeerd en elke 3 jaar is er een hercertificatie waarin tot op detail onze Service Management Processen worden doorgelicht. Deze hercertificatie heeft vorige week plaatsgevonden en de uitkomst is dat PQR voor de komende 3 jaar weer ISO 20000 is gecertificeerd.

Een ISO 20000 certificering is bedoeld voor organisaties die managed services verlenen op het gebied van IT-infrastructuur- en applicatiesupport en bevat een procesbenadering voor het opzetten, implementeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van een IT-Servicemanagementsysteem. Voor PQR is ISO 20000 één van de kwaliteitsstandaarden waaraan we voldoen om aan te tonen dat kwaliteit in onze serviceverlening in een hoog vaandel staat en we hier continue in verbeteren.

In het rapport van de auditor kwam naar voren dat er in de afgelopen drie jaar veel verbeteringen zijn geweest en dat verbeteren een integraal onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Rustmakers in IT komt in alle opzichten terug in onze services en we zijn er trots op dat dit in deze ISO 20000 hercertificering is aangetoond.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.