PQR streeft iedere dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Al onze processen krijgen deze aandacht. In mei van dit jaar heeft de externe audit door KIWA plaatsgevonden en PQR is hier weer zonder bevindingen doorgekomen met als resultaat dat PQR voor de komende 3 jaar weer is gecertificeerd.

De ISO 9001 certificering laat zien dat we continu de geschiktheid, toepasbaarheid en doeltreffendheid van ons kwaliteitsmanagementsysteem toetsen en verbeteren. Met SpaceHub Green geven we invulling aan duurzaam ondernemen, waarin we de primaire processen en bedrijfsvoering zodanig inrichten dat de hele organisatie duurzamer gaat werken. We zijn er trots op dit ook weer te kunnen bekrachtigen met de ISO 14001 certificering.

Een van de opvallende punten vonden de auditors dat iedereen zo enthousiast vertelde over PQR en hun werk. Zeker iets om trots op te zijn!

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.