Computable publiceert jaarlijks de Career Guide, een special over de ICT-arbeidsmarkt. Terugkerend onderdeel hierin is het Computable Werkgeversonderzoek. PQR staat dit jaar op een mooie 17e plek in de lijst Beste ICT-werkgevers. 

Jaarlijks onderzoekt Computable hoe werkgevers het doen voor hun ICT’ers. Dit onderzoek vindt plaats onder zowel ICT- als niet-ICT-organisaties. ICT-medewerkers beoordelen hun werkgever op in totaal zestien onderdelen. Uit alle deelresultaten destilleert Computable een gemiddeld eindcijfer per organisatie.

PQR is met een totaalscore van 8,99 geëindigd op de 17e plaats in deze ranglijst. Op vijf los beoordeelde onderdelen staat PQR in de Top 10, dat zijn de aspecten:

  • Diversiteit en Inclusiviteit – #9
  • Vitaliteit en gezondheid – #8
  • Mobiliteitsregeling – #6
  • Balans werk/privé – #8
  • Maatschappelijk betrokken werkgever – #7

Bekijk de volledige uitslag van het Computable Werkgeversonderzoek op de website van Computable.

Werken bij PQR

Spreken deze aspecten je ook aan en wil je ervaren hoe het is bij PQR? We gaan graag het gesprek met je aan over jouw ambities en talenten. Interesse om te werken bij de Rustmakers in ICT? Kijk op onze Werken bij-website voor de verhalen van onze mensen en voor onze vacatures. 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.