Het Citrix Platinum Partnership is de hoogst haalbare partnerstatus bij Citrix en vanaf 2021 moeten alle Citrix Platinum partners minimaal één specialisatie hebben. PQR heeft onlangs al ruimschoots voldaan aan die aanvullende eis en maar liefst twee Citrix specialisaties behaald, namelijk Workspace en Networking, en dat levert ons de status Citrix Platinum Plus Partner op.

Op die status zijn we natuurlijk enorm trots, zeker omdat we hiermee de eerste in de Benelux zijn en één van de weinige partners in EMEA, die zich Platinum Plus Partner mag noemen. Maar wat betekent zo’n status eigenlijk voor onze klanten? Het toont aan dan dat PQR niet alleen beschikt over hoog gecertificeerde specialisten die alles afweten van de Citrix oplossingen, maar ook dat onze klanten zeer tevreden zijn over de Citrix implementaties. En die tevredenheid is natuurlijk wat ervoor zorgt dat we ons werk, adviseren, implementeren, innoveren en beheren, kunnen blijven doen.

Strategische Partnership

Citrix is voor PQR al jarenlang een belangrijke, strategische partner en naast Platinum Solution Provider, zijn we Citrix Service Provider. Dit alles past perfect bij het motto van PQR om rust te creëren in IT, met oplossingen voor de moderne werkplek, het moderne datacenter en de cloud, van advies tot en met het beheer.

Wilt u meer informatie over Citrix? Neem dan contact op met ons via 030-6629729 of de contactpagina.

Geplaatst door

Marinka van der Eng

Marinka is Senior Marketeer bij PQR. Ze heeft ruime ervaring in diverse soorten marketing functies bij IT en Tech bedrijven en vertaalt technische oplossingen in waarde voor de klanten door middel van content, campagnes en events.