Met trots kondigen wij aan dat PQR officieel erkend is als Rapid7 Gold Partner. Deze erkenning staat niet alleen voor deskundigheid, maar ook voor een sterke samenwerking met Rapid7. De basis van ons geavanceerde beveiligingsportfolio is onze SIEM/SOC-oplossing, die gebruikmaakt van de krachtige Rapid7 MDR technologie. Als Gold Partner zijn we nu nog beter in staat geavanceerde beveiligingsoplossingen en innovatieve diensten aan te bieden aan onze klanten.

De Rapid7 Gold partnerstatus is het resultaat van hard werken en een mooie mijlpaal die onze expertise op het gebied van security onderstreept. Deze aanpak heeft ook bijgedragen aan het succes in het winnen van de VNG aanbesteding. Sander Heinhuis, CISO bij PQR: “Wij zijn vastbesloten om onze positie als toonaangevende leverancier van security-oplossingen verder te versterken. Hierdoor kunnen onze klanten profiteren van een nog veiligere en betrouwbaardere digitale omgeving en creëren we een veiligere digitale toekomst voor iedereen.”

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.