Vakblad Computable reikte dit jaar voor de 18e keer de Computable Awards uit. Twee PQR collega’s waren genomineerd voor een award: Marijke Kasius als CxO of the Year en Shaan Roekalea als IT-talent of the Year. In totaal werden er dit jaar zestien Computable Awards uitgereikt, waaronder awards voor IT-projecten, innovatie, security en duurzaamheid. De uitslag werd voor 50% bepaald door de stemmen die binnen zijn gekomen op de website van Computable en voor 50% door het oordeel van de vakjury. De feestelijke Computable Awards show vond plaats op maandag 30 oktober. En tot onze vreugde kunnen we meedelen dat Marijke Kasius in de categorie CxO de award heeft gewonnen!

Mooie uitslag voor PQR

Computable publiceert alle cijfers en gemiddelde percentages achter de uitslag (hier). De cijfers zijn opgesplitst in jurygemiddelden, publieksgemiddelden en het gemiddelde eindoordeel per genomineerde. Marijke behaalde een percentage van maar liefst 30,69% (42,54% jury en 18,84% publiek), daarmee stak ze met kop en schouders uit boven de andere genomineerden in dezelfde categorie. Ook Shaan Roekala kon rekenen op de stem van de jury (24,01%), maar met een totaal van 14,67% behaalde hij net de eerste plaats in de categorie IT-talent of the Year niet. Alsnog een prestatie om trots op te zijn natuurlijk.

Team effort

Marijke reageert de volgende ochtend opgetogen in een vlog die zij op LinkedIn deelt: “Supertrots dat ik de prijs heb kunnen winnen. Dank allemaal voor het stemmen en het vertrouwen. En zoals er gister tijdens de award-show al aan werd gerefereerd, dit soort prijzen zijn altijd een team effort. Dus team bedankt!”

 

Computable awards 2023 , Marijke Kaisus, cxo of the year

 

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.