De Meern, 30 januari 2019 – Multicloud-dienstverlener PQR kondigt aan dat zij haar portfolio op het gebied van de multicloud versnelt door de samenwerking aan te gaan met Uniserver. Hierbij maken zij gebruik van een HPE-infrastructuur, in combinatie met public clouds als Amazon en Microsoft Azure. Multicloud is een omgeving die organisaties in de gelegenheid stelt gebruik te maken van verschillende clouddiensten. Voor ieder proces wordt de best passende cloud gebruikt, wat leidt tot meer flexibiliteit en efficiency.

Marijke Kasius, directeur bij PQR, vertelt: “Het is een bewuste keuze om gebruik te maken van een bestaande omgeving en het niet zelf op te bouwen in een datacenter. Door de samenwerking met Uniserver en HPE kunnen we namelijk constant de beste oplossingen uit de markt blijven adopteren en beschikbaar stellen aan onze klanten, en worden we niet vertraagd door een fysieke infrastructuur”.

De uitbreiding van het portfolio sluit goed aan op het cloudplatform van PQR, SpaceHub. “PQR gaat voorbij de cloud. We combineren binnen onze SpaceHub-propositie de kennis van on-premises oplossingen met het gebruik van een public en private cloud, waarbij we de klant ontzorgen op het gebied van kostenmanagement, performance management en de implementatie van deze complexe multicloud-omgevingen. Vanuit ons SpaceHub-platform verzorgen wij proactieve monitoring en beheer voor grote en middelgrote ondernemingen in Nederland,” aldus Kasius.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.