PQR werkt voortdurend aan het verbeteren van de klantervaring en daarom is het mogelijk voor klanten om via de PQR Webshop te bestellen. De PQR Webshop bevat een uitgebreid assortiment van servers, storage, netwerkapparatuur, printers, randapparatuur en componenten voor de zakelijke markt.

Klanten van PQR kunnen eenvoudig via de webshop shop.pqr.com zelf een bestelling doen. Ze kunnen in een persoonlijke omgeving het assortiment bekijken en aanschaffen, volgens eventuele klant specifieke condities, afspraken en voor-geconfigureerde bundels. De klant heeft realtime inzicht in voorraad en prijzen en indien er vragen zijn, is het altijd mogelijk om te overleggen met hun contactpersoon bij PQR over de juiste keuze. De webshop biedt tevens de mogelijkheid om services, zoals installatie en support, mee te bestellen. De klant betaalt op rekening en ontvangt een factuur van PQR voor de bestelde producten.

Marijke Kasius, CEO van PQR legt uit: “We zijn nu al vaak een one-stop-shop voor ICT-diensten en -producten. Met de PQR webshop kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Het is een overzichtelijke site die is gekoppeld aan onze snelle levering en afhandeling.”

Het assortiment van de PQR Webshop

De webshop heeft een uitgebreid assortiment van alle belangrijke leveranciers van ICT-infrastructuur producten. Doordat PQR in veel gevallen door haar kennis en kunde de hoogste status heeft bij de leveranciers kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren en inclusief services.

De volgende producten zijn onder andere via de webshop verkrijgbaar:

  • Servers
  • Storage devices
  • Desktop, laptops en tablets
  • Firewalls, switches, routers, access points
  • Audio en video (conferencing) apparatuur
  • Randapparatuur zoals printers, monitors, externe storage
  • UPS en Backup devices

Toegang tot de webshop

Neem voor een compleet overzicht van het assortiment een kijkje op shop.pqr.com. Wilt u een account voor de webshop, zodat u kunt bestellen op basis van de afspraken die u heeft met PQR? Vraag dan toegang aan via uw contactpersoon of stuur een email naar info@pqr.nl. Dan ontvangt u uw inloggegevens zo snel mogelijk.

Geplaatst door

Marinka van der Eng

Marinka is Senior Marketeer bij PQR. Ze heeft ruime ervaring in diverse soorten marketing functies bij IT en Tech bedrijven en vertaalt technische oplossingen in waarde voor de klanten door middel van content, campagnes en events.