Het afgelopen jaar was voor PQR een periode van groei en samenwerking. In 2023 wonnen we maar liefst 12 awards! Ook vond er opnieuw een overname plaats, dit keer van werkplek- en datacenterspecialist Fondo. En we hebben ons eigen duurzaamheidslabel gelanceerd, genaamd SpaceHub Green. Kijk voor een volledig overzicht van hoogtepunten in ons verhaal. Terwijl we terugblikken op 2023, kijken we met optimisme uit naar 2024. Namens alle Rustmakers wensen wij u warme feestdagen en een sprankelend 2024!

Christmas is a time for giving

Het PQR-fonds ondersteunt projecten voor hulpbehoevende kinderen of projecten waarbij IT kan helpen de kwaliteit van leven te verbeteren. Het was een bewogen jaar, waarin oorlog helaas een veel te grote rol speelt. Daarom is het juist nu heel belangrijk om aan een ander te denken. Vanuit die kerstgedachte willen wij ook dit jaar weer geven. In de afgelopen jaren heeft het PQR-fonds aan diverse goede doelen bijgedragen zoals Stichting Stop Pesten Nu, Stichting Cyberschool en War Child. Dit jaar hebben we gekozen om een bijdrage te schenken aan de volgende drie goede doelen: HackShield, COC Nederland en War Child.

HackShield

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, onder volwassenen en kinderen. Op school en thuis is er weinig aandacht voor digitale veiligheid. HackShield brengt hier verandering in en maakt van kinderen tussen de 8-12 jaar Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving beschermen tegen online gevaar. Via een spannend spel leren ze hoe ze cybercrime kunnen herkennen en voorkomen. Niet als slachtoffer, maar als held die cybercrime kan herkennen en voorkomen.

War Child

War Child steunt kinderen in oorlog, wereldwijd. Op een veilige plek, waar ze op adem kunnen komen. Met muziek, sport en spel sluiten ze aan op de leefwereld van kinderen. En helpen zo hun heftige ervaringen te verwerken. Dat doen ze samen met ouders, leraren en hun leefomgeving. Zo krijgen deze kinderen het vertrouwen in zichzelf en anderen terug. En dat is van groot belang. Want een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.

COC Nederland

COC, meer dan 75 jaar oud, zet zich actief in voor emancipatie, acceptatie en gelijke rechten van lhbti+ personen in Nederland en de rest van de wereld. COC is actief op tal van gebieden, met het accent op jongeren & onderwijs, internationaal, cultuur & geloof, 50-plussers, en veiligheid. Een bekend project is Paarse Vrijdag welke op 8 december weer plaatsvond. Hiermee komt op bijna 2000 scholen diversiteit aan bod!

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.