Vandaag maakte Citrix bekend dat onze consultants Rody Kossen en Anton van Pelt onderdeel uitmaken van de nieuwste toevoeging aan de Citrix Technology Professionals (CTP).

Met dit programma krijgen Citrix-professionals van over de hele wereld diepere inzicht in de strategie en technologie van Citrix. Verder gaan ze regelmatig met Citrix in gesprek om de toekomst en ontwikkelingen van cloud computing vorm te geven.

Uit de ruim 90 aanmeldingen die dit jaar binnenkwamen (het grootste aantal aanmeldingen tot nu toe) werden Rody en Anton samen met 15 andere gelukkigen geselecteerd. De groep bestaat wereldwijd slechts uit 67 mensen: een unieke prestatie dus.

Patrick van den Born, ook consultant bij PQR, kreeg vandaag te horen dat hij onderdeel blijft van het Citrix Technology Advocate (CTA)-programma. Mannen, van harte gefeliciteerd!

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.