De Meern, 6 juli 2018 – Ronald Schaap, Chief Executive Officer van PQR Holding gaat PQR verlaten en legt per uiterlijk 1 april 2019 zijn functie als CEO neer. Dit maakte hij vandaag bekend. 

“Tijdens nieuwe fases in een bedrijf is het belangrijk dat je een leider hebt die nog minimaal tien jaar mee kan. Dit is een goed moment om ruimte te maken voor een nieuwe CEO. Dit is ook altijd het lange termijnplan geweest,” zegt Ronald Schaap, die in 2001 bij PQR begon. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat we een goede opvolger vinden waarmee de overdracht kan plaatsvinden in de loop van 2019.”

Robert Pijselman, voorzitter van de RvC: “Onder Ronald’s leiderschap is PQR gegroeid naar meer dan 100 miljoen euro omzet en goed gepositioneerd voor een glansrijke toekomst. We zijn dankbaar voor zijn tomeloze inzet.” De RvC is de zoektocht naar een nieuwe CEO gestart.

Voor meer informatie

PQR | Marloes Windhorst | T: 030 662 97 29 | E: marloes.windhorst@pqr.nl

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.