PQR is genomineerd voor een Computable Award naar aanleiding van onze samenwerking met Gemeente Barneveld. In de categorie Service Integrator zijn we een van de tien genomineerde partijen.

Waarom is PQR genomineerd?

Gemeente Barneveld heeft gekozen voor een pay-per-use IT-omgeving, inclusief beheer door PQR. Omdat Gemeente Barneveld verwacht dat binnen enkele jaren het overgrote deel van de applicaties als een SaaS-dienst zal worden aangeboden, wilde de gemeente een infrastructuur die flexibel en eenvoudig aanpasbaar is. We hebben een private IaaS-omgeving voor de datacenters van de gemeente geïmplementeerd, met onder andere servers en storage, een core-netwerk en een VDI-werkplekoplossing. Daarbij werkt PQR voor Gemeente Barneveld op basis van PQR Flexible Capacity. Deze dienst is gebaseerd op het pay-per-use-concept van HPE Greenlake en wordt als managed service door PQR aangeboden.

PQR is natuurlijk trots dat we dit voor Gemeente Barneveld doen en dat we daarmee zijn genomineerd als Service Integrator voor een Computable Award.

Krijgen we uw stem?

Wilt u op ons stemmen in de Computable Awards? Klik op deze link om uw stem uit te brengen, dit kan tot 1 november 2020. Alvast bedankt voor uw support!

Geplaatst door

Marinka van der Eng

Marinka is Senior Marketeer bij PQR. Ze heeft ruime ervaring in diverse soorten marketing functies bij IT en Tech bedrijven en vertaalt technische oplossingen in waarde voor de klanten door middel van content, campagnes en events.