Vakblad Computable reikt dit jaar voor de 18e keer de Computable Awards uit. We zijn trots dat maar liefst twee collega’s zijn genomineerd voor een award: Marijke Kasius als CxO of the Year en Shaan Roekalea als IT-talent of the Year.

In totaal worden er dit jaar zestien Computable Awards uitgereikt, waaronder awards voor IT-projecten, innovatie, security en duurzaamheid. De uitslag wordt voor 50% bepaald door de stemmen die binnenkomen op de site van Computable en voor 50% door het oordeel van de jury. Stemmen kan tot donderdag 5 oktober 2023. Stem op de genomineerden van PQR via https://awards.computable.nl/stem/

Marijke Kasius, CEO van PQR – genomineerd voor CxO of the Year

Marijke Kasius heeft een duidelijke visie op wat een IT-leverancier moet zijn: een duurzame partner voor zijn klanten. Duurzaamheid in continuïteit, en dan niet alleen om de continuïteit van het eigen bedrijf, maar juist ook in de continuïteit van de organisaties van klanten en partners, de mens en de aarde. Kasius zegt altijd ‘duurzaamheid is een keuze’ en voor PQR maakt ze die keuze. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2023 reden om Marijke Kasius van PQR te nomineren in de categorie CxO.

Shaan Roekalea, Support Engineer Onsite bij PQR – genomineerd voor IT-talent of the Year

Shaan Roekalea heeft het afgelopen jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt en heeft, terwijl hij pas negentien jaar oud is, een grote stempel gedrukt op een werkplekproject bij een nieuwe klant van PQR. Roekalea is in februari 2022 begonnen als stagiair bij PQR. Na het succesvol afronden van zijn stage is hij per 1 juni komen werken als trainee support engineer en groeide hij in zeer korte tijd door naar support engineer onsite. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2023 reden om Shaan Roekalea van PQR te nomineren in de categorie IT-talent.

Bekendmaking op 30 oktober

Mogen Marijke en Shaan rekenen op uw stem? Tijdens de feestelijke Computable Awards Show op 30 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. De online stemprocedure sluit op 5 oktober. U kunt uw stem één keer uitbrengen via de stemmodule van Computable.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.