Op donderdag 7 april was er een feestelijke bijeenkomst voor Aruba en HPE partners in Nederland en vond de jaarlijkse partner award uitreiking plaats.

Marco Lesmeister, Managing Director van PQR heeft twee belangrijke partner awards in ontvangst genomen voor PQR:

  • Aruba Public Sector Partner of the Year 2021
  • HPE Partner of the Year 2021

Deze awards zijn een fantastische waardering voor de inspanningen en samenwerking met HPE en Aruba in Nederland en een compliment voor de hele PQR organisatie. Want zonder onze bevlogen sales, presales, projectmanagers, consultants, engineers, support en alle andere collega’s hadden we dit niet kunnen realiseren.

Ton Baretta, Partners Business Manager bij Aruba licht toe waarom PQR de Public Sector Award heeft ontvangen: “PQR is een Aruba partner die de laatste jaren sterk groeit en zich nu als medallion partner heeft gevoegd in het Platinum rijtje. Met name grote en uitdagende projecten in de publieke en semi-publieke markt hebben hieraan bijgedragen en mooie referenties opgeleverd. Vandaar dat PQR zich dit jaar Aruba Public Sector partner of the Year mag noemen.”

“Deze partner is in meerdere HPE Award categorieën verdiend genomineerd. De jarenlange samenwerking op het gebied van sales & marketing is bijzonder succesvol gebleken binnen de segmenten van Centrale – en lokale overheid, zorginstellingen en financieel zakelijke dienstverlening. Er is daarnaast een solide groei doorgemaakt op zowel de core als op de as a service portfolio. Voor het SMB en MM is er bijvoorbeeld een Greenlake oplossing uitgewerkt die naadloos aansluit bij de eigen Spacehub propositie. Kortom: PQR: van harte gefeliciteerd met de award ‘HPE Partner of the Year’!” Aldus Henri van der Meulen, Channel Director ai bij HPE.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.