Luister naar de nieuwste aflevering van de Women Disrupting Tech podcast, waarin Marijke Kasius, CEO van PQR, te gast is. De host van de podcast, Dirkjan Hupkes, voert een mooi gesprek met haar over diverse onderwerpen.

Dirkjan Hupkes zegt het volgende: Een van de vragen die ik aan elke gast bij Women Disrupting Tech stel, gaat over hoe deze podcast over 10 jaar overbodig kan zijn. En het antwoord van Marijke Kasius had ik even niet zien aankomen.
“Misschien moeten we stoppen met diversiteit te benoemen en het gewoon als normaal zien?” – Marijke Kasius

Met Marijke had ik een mooi gesprek over een diverse set onderwerpen.

  • Hoe diversiteit verder gaat dan alleen man-vrouw.
  • Hoe de toenemende AI en data-science vanzelf leiden tot een andere man-vrouw balans in de IT sector.
  • Hoe focus haar helpt om de verschillende rollen de aandacht te geven die ze nodig hebben.

En uiteindelijk heeft ze wel gelijk. We moeten diversiteit in tech als normaal gaan zien. Niet pas over 10 jaar, maar nu. Want IT is een mooie branche waarin iedereen tot zijn recht kan komen.

Luister de podcast via Spotify:

Over de Women Disrupting Tech podcast

Dirkjan Hupkes gaat in deze podcast op ontdekkingsreis in de wereld van vrouwen in technologie. Hij gaat in gesprek met vrouwen die in tech werken of oprichter zijn van een tech startup op zoek naar de vraag hoe zij er wel in zijn geslaagd om succes te hebben. Hoe zij de techologiesector “disrupten”.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.