Microsoft heeft gisterenavond een kritieke patch beschikbaar gesteld die het lek in de digitale handtekening van Windows 10 dicht. Het lek is gisteren door de NSA gemeld bij Microsoft en is bekend onder naam CVE-2020-0601.

Het is belangrijk dat uw organisatie deze kwetsbaarheid met de hoogste urgentie behandelt.

Waarom is deze update zo belangrijk?

De update dient zo snel mogelijk te worden uitgevoerd, want de kwetsbaarheid geeft aanvallers de mogelijkheid om zonder interactie van gebruikers het systeem over te nemen. Het probleem zit hem in de methode voor de validatie van certificaten in software.

Deze systemen zijn kwetsbaar:

  • Windows 10
  • Windows Server 2016
  • Windows Server 2019

Wat doet PQR eraan?

Onze service delivery managers nemen vandaag nog contact op met onze managed services-klanten voor het plannen van deze kritieke update.

Bent u geen managed services-klant van PQR? Ook dan kunnen we u ondersteunen bij het installeren van de update. Heeft u daar behoefte aan? Neem dan contact op met PQR via de website of bel naar 030 662 9729 en we zorgen dat u direct iemand aan de lijn krijgt.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.