De ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne volgen elkaar snel op, ook op het gebied van digitale dreigingen. PQR volgt het advies van het NCSC. Het NCSC heeft tot nu toe geen concrete aanwijzingen dat digitale aanvallen in relatie tot de oorlog in Oekraïne op dit moment impact hebben op Nederland, maar sluit eventuele gevolgen en aanvallen in Nederland in de toekomst niet uit.

Hulp nodig?

PQR heeft voorbereidingen genomen om snel en accuraat te kunnen reageren op een mogelijk security incident. Het advies van het NCSC is op dit moment om de digitale toegang vanuit Rusland en Oekraïne te monitoren en eventueel te blokkeren. Wilt u hier hulp bij? Neem dan contact op met de PQR servicedesk.

NCSC

Informeer uw medewerkers om extra alert te zijn op phising mails. Meer informatie? Lees hier het volgende artikel van het NCSC.

De laatste informatie over digitale aanvallen in relatie tot de oorlog in Oekraïne vind je vanaf nu op deze pagina van het NCSC.

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.