Image

AXEZ is nu PQR

Op 26 juli 2022 is AXEZ overgenomen door PQR. In de afgelopen tijd is AXEZ geïntegreerd in PQR. U kunt nog steeds terecht bij uw vertrouwde contactpersonen voor de diensten en kennis die u bent gewend vanuit AXEZ. 

Tevens betekent de overname door PQR een aanzienlijke uitbreiding van het dienstenaanbod, waaronder werkplek- en securitydiensten. Heeft u een vraag hierover? Ook daarvoor kunt u met uw bestaande contactpersonen contact opnemen.


PQR Rustmakers in IT

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld en verdient de hoogste aandacht. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT-omgeving met een uitgebreid dienstenaanbod op het gebied van moderne werkplek, hybride cloud, netwerk en security.

Vanwege de grote kennis en goede samenwerking, heeft PQR veelal de hoogste status bij technologiepartners, waaronder Aruba, Citrix, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, Nutanix, Rubrik en VMware. PQR beschikt over alle certificeringen die helpen om bedrijven te ontzorgen. zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Ook beschikt PQR over onafhankelijk beoordeelde ISAE 3402 Type I en II-rapporten.

GuardData versterkt SpaceHub

AXEZ is bij veel klanten bekend vanwege GuardData: het hybride cloud platform op basis van HPE Greenlake dat veilig is en een gegarandeerde performance heeft. Deze flexibele en schaalbare IaaS, STaaS en BaaS-oplossing is geïntegreerd in het SpaceHub dienstenaanbod van PQR.

Met de toevoeging van GuardData is de managed services-oplossing SpaceHub van PQR nog uitgebreider geworden.


Wij zijn de rustmakers in IT. 

Benieuwd naar ons verhaal?

Network as a Service

Het uitbesteden van (delen van) het netwerkbeheer is een aantrekkelijke optie vanwege operationele problemen, tekort aan personeel en expertise. PQR levert netwerkdiensten op basis van Aruba ESP om te zorgen voor een excellente gebruikerservaring en een naadloze samenwerking tussen u als klant en de Servicedesk.

Advies over Aruba of andere netwerkoplossingen? Thierry Lubbers, Aruba Expert bij PQR gaat graag in gesprek hierover, neem contact op.

HPE Teaming

Het door AXEZ met HPE opgezette Teaming programma geeft organisaties en hun resellers of applicatieleveranciers toegang tot het volledige HPE aanbod, ongeacht de huidige certificering van de betreffende partner. In deze samenwerking vult PQR de projecten daar waar nodig aan met de benodigde consultancy en producten. Zo kan iedereen profiteren van de HPE oplossingen. Wij delen de marge fair, ook bij financiering, zodat het voor iedereen een interessant project blijft.

Image

Wilt u teamen?

Onze Teaming partners kunnen vertrouwen op een ervaren gesprekspartner. Neem contact op met Erwin Frederiks, Reseller Teaming Partner

Email: erwin.frederiks@pqr.nl  
Mobiel: 06-20879726


Neem contact op met PQR