PQR Security Awareness Academy

In de snelle digitale wereld van vandaag lopen bedrijven voortdurend het risico op cyberaanvallen, waarvan phishing één van de meest voorkomende bedreigingen is. Het beschermen van uw organisatie gaat verder dan alleen technologische maatregelen; het draait om het bewustzijn van uw medewerkers. Bouw samen met PQR aan de human firewall.
Image

Verhoog het medewerkersbewustzijn voor een betere cyberweerbaarheid

Een betere bescherming tegen cyberdreigingen door uw medewerkers te blijven trainen en voortdurend bewust te maken. Dat is het doel van de PQR Security Awareness Academy. In een tijd van toenemende digitale aanvallen staan veel organisaties namelijk voor de uitdaging om hun medewerkers bewust te maken van de gevaren die op de loer liggen. Hoe geavanceerd een IT-infrastructuur ook is, één klik op een kwaadaardige link kan het hele netwerk in gevaar brengen. De noodzaak om medewerkers op de hoogte te brengen van de bedreigingen, én hen ook regelmatig te testen op waakzaamheid en kennis, is nog nooit zo urgent geweest. Traditionele klassikale security awareness trainingen schieten daarbij veelal tekort, omdat ze tijdelijke kennis bieden zonder blijvende verandering te bewerkstellingen.

Cijfers over Phishing:
  • 45% van alle bedrijven wordt in 2025 aangevallen door cybercriminelen
  • 1 verkeerde klik is voldoende voor een ransomware aanval
  • 91% van alle cyberaanvallen begint met een phising e-mail

Onze aanpak: persoonlijk en effectief

De PQR Security Awareness Academy pakt dit probleem aan door middel van gepersonaliseerde phishing simulaties en effectieve lessen voor maximale betrokkenheid. Dit om uw medewerkers actief te trainen in het herkennen en vermijden van digitale bedreigingen, waardoor uw organisatie beter is beschermd tegen digitale gevaren.

Automatische en gepersonaliseerde phishing simulaties

Elke drie à vier weken ontvangen medewerkers automatisch een gepersonaliseerde phishing simulatie, afgestemd op individuele profielen en risiconiveaus. Iedere gebruiker op een verschillende datum en tijd. Dit testsysteem stelt ons in staat om zwakke punten in het bewustzijn van medewerkers te identificeren. Elke gesimuleerde aanval biedt een leermoment, zonder de echte schade van een daadwerkelijke cyberaanval.

Image

Kies voor de PQR Security Awareness Academy en bescherm uw organisatie tegen cyberaanvallen.

Effectieve microlearning via de PQR Security Awareness Academy

Onze Academy maakt gebruik van microlearning. In plaats van langdurige, uitputtende trainingen bieden we korte en gerichte lessen die gemakkelijk te volgen zijn. Dit stelt medewerkers in staat om snel en efficiënt te leren. Regelmatig zijn er updates om ervoor te zorgen dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste bedreigingen en de meest effectieve manier van werken.

Inzicht en controle in één oogopslag

Via dashboards krijgt u inzicht in hoe uw organisatie scoort qua security awareness. Dit kan organisatiebreed, per afdeling of zelfs per medewerker. U krijgt inzicht in de effectiviteit van de trainingen en simulaties en kunt deze door ons laten bijstellen.

Bouw samen met de PQR Security Awareness Academy aan uw human firewall

Start met onze trainingen en bescherm uw organisatie tegen cyberdreigingen. Hierdoor zullen uw medewerkers niet alleen beter voorbereid zijn op de steeds wisselende cyberdreigingen, maar uw organisatie zal ook profiteren van een solide, proactieve beveiligingsaanpak. Neem contact op met PQR voor meer informatie en een kennismaking met onze Security Awareness Academy.