Image

FONDO. is nu PQR

In de laatste maanden van 2023 zijn de werkzaamheden van Fondo geïntegreerd met PQR. U kunt terecht bij uw vertrouwde contactpersonen voor uw managed- en professional service vraagstukken. Ook voor de kennis en ervaring van onze Microsoft en VMware professionals kunt u bij ons terecht.

De contactgegevens voor de klanten met een supportcontract zijn niet veranderd. U kunt uw supportvragen nog steeds stellen via:

U krijgt bij PQR de kennis en expertise die u gewend bent van Fondo. Lees verder op deze pagina over de geïntegreerde onderdelen.


PQR Rustmakers in IT

Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost tijd en geld en verdient de hoogste aandacht. PQR geeft het die aandacht en creëert met een uitgebreid dienstenaanbod rust in uw IT-omgeving, voor uw moderne werkplek, modern datacenter, cloudoplossingen, netwerk en security uitdagingen.

De expertise van onze medewerkers en goede samenwerking met de grootste partners leidt tot de hoogste partnerstatussen, waaronder Aruba, Citrix, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft, Nutanix, Rubrik en VMware.

PQR beschikt over certificeringen als ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Ook beschikken we over onafhankelijk beoordeelde ISAE 3402 Type I en II-rapporten.

Managed services

Het managen om overal en altijd te kunnen werken in een steeds veranderende digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. U hebt te maken met mensen, processen en technologie, variërend van mobiele apparaten,  modern datacenter en draadloze netwerken tot applicaties en een cloud-ready centraal platform.

Onze IT-professionals ontzorgen u met o.a. het technisch- en functioneel beheer van uw IT-omgeving. Deze services zijn inmiddels ondergebracht in de managed services-oplossing SpaceHub van PQR.

Professional Services & Resource Solutions

Uw ICT infrastructuur is en blijft onderhevig aan veranderingen. Onze professionele en gepassioneerde experts helpen u om in control te blijven en te innoveren.

Wij begeleiden u bij de aanschaf van hardware en software. Samen met u zetten we de volgende stap op basis van de door u gewenste functionaliteiten en de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Ook hebben we uitgebreid aandacht voor een gedegen kennisopbouw en kennisoverdracht aan de medewerkers van uw organisatie en bieden we nazorg zodra de implementatie is afgerond.

Onze experts kunnen u ondersteunen u als architect, systeem-, applicatie- of netwerkbeheerder en van migratiespecialist tot en met projectmanager. Ze zijn ervaren in alle sectoren en branches en bezitten de juiste certificeringen.

Wilt u informatie over de mogelijkheden en expertise die we u kunnen aanbieden? We gaan graag met u in gesprek.

man, portret

Contact

Heeft u vragen over de integratie van Fondo bij PQR, over VMware oplossingen of een van bovenstaande diensten? Neem contact op met Martijn Privee:

martijn.privee@pqr.nl  
 +316 47 48 46 50