Intelligent Networking

Aruba 

Image

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is marktleider met intelligente en betrouwbare networking oplossingen voor mobiel en IoT. De software is gebouwd met een open architectuur, waardoor IT-professionals netwerken kunnen opzetten die veilig en up-to-date zijn. Beheer van de oplossingen is zowel in de cloud als on-premise mogelijk. 


Op zoek naar een tijdelijke IT consultant?

Aruba Platinum Partner en Managed Services Provider

ImageImage

PQR is Platinum Partner van Aruba als Networking Specialist en Hybrid IT Specialist en Aruba Managed Services Provider. 

Aruba Fastest Growing Partner 2022

Image
Naar website Aruba

Wij zijn PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Meer over PQR

Datacenter networking en -security op enterprise-niveau

Veel datacenteromgevingen zijn nog op een traditionele manier ingericht. Maar de hedendaagse business stelt hogere eisen als het gaat om continuïteit, beveiliging, applicatieperformance en gebruikerservaringen. Bestaande datacenters moeten dus op een nieuwe manier worden ingericht, om veilige en moderne services te kunnen bieden.

Maak kennis met CX 10000 van Aruba met AMD Pensando technologie door middel van deze blog of bekijk de video met uitleg over microsegmentatie in het datacenter: 

Intelligente Networking oplossingen

Nieuwe vraagstukken en uitdagingen rondom IoT, BYOD, domotica en mobiele gebruikers vragen om intelligente netwerk oplossingen en Aruba kan in deze behoefte uitstekend voorzien. PQR heeft al diverse organisaties geholpen bij het verbeteren van de beschikbaarheid, het beheer en de veiligheid van hun netwerk. 

Download de Solution Briefs over Netwerksecurity, Werkpleksecurity en Hybrid Cloud Security > 

Onze Aruba-experts stelden drie Solution Briefs samen. Hierin wordt ingegaan op de hedendaagse uitdagingen om het netwerk, de werkplek en de hybride cloud te beveiligen. Met de oplossingen van Aruba kan dat gestroomlijnd en automatisch en op basis van Zero Trust. Lees er meer over op deze pagina. 

Aruba Clearpass

Als u uw netwerk optimaal wil beveiligen en controle wil krijgen op wat er zich op uw netwerk afspeelt, kan dat niet langer met eenmalig gecontroleerde toegang. Verbonden apparaten en gebruikers moeten voortdurend en in real-time gemonitord kunnen worden. Alleen als u een duidelijk inzicht heeft in uw netwerk kan afwijkend gedrag meteen worden gedetecteerd, is snelle troubleshooting mogelijk en kunt u het aantal incidenten beperken. Met Aruba Clearpass krijgt u meer controle en inzicht in uw netwerken, gebruikers en apparaten. Lees meer over Aruba Clearpass > 

Expertise en ervaring

De gecertificeerde specialisten van PQR helpen u graag op weg naar een veilige netwerkinfrastructuur, waarin inzicht, controle en eenvoudig beheer centraal staan. Met ervaring in zowel netwerkbeheer als datamanagement garanderen we een solide IT-basis voor uw organisatie.  

PQR Netwerk Healthcheck

Om een goede werking van het netwerk te garanderen is het noodzakelijk om niet te wachten op een fout of verstoringen, maar om proactief de status van het netwerk en componenten te controleren op veiligheid, updates en fouten. Wilt u weten hoe het is gesteld met de gezondheid van uw (draadloze) netwerk? Doe de PQR Netwerk Healthcheck! Klik op de button voor meer informatie. 

PQR Netwerk Healthcheck
Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u contact over wat PQR voor u kan betekenen als het gaat om networking en security? Neem contact op!

Neem contact op met PQR

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.